Fogászati csapatunk – Budai fogászat

DR. BEKE ZSÓFIA

fogorvos


Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem, ahol már hallgató korunkban sok gyakorlati tapasztalatra tehettünk szert. Már hallgatóként is bejártam Dr. Veszprémi Soma rendelésére, ahol rengeteget tanulhattam tőle a fogászat minden területén, mind a külföldi, mind a magyar páciensek fogászati ellátásában. Az egyetem elvégzése után kezdtem a rezidensképzésem fogszabályzás szakirányon, egy társadalombiztosítás által finanszírozott rendelőben, ahol a szakorvos kollegám mellett nagyon sok tapasztalatot szerezhettem.

A fogszabályzás területén a rezidensképző helyemen tehettem rengeteg tapasztalatra szert, amely egy nagyon frekventált, sok páciens által látogatott rendelő. Ennek köszönhetően napról-napra egyre többet tanulhattam a különböző fogszabályozási esetekből, valamint a jó orvos-páciens kapcsolat kialakításáról egyaránt.

Az esztétikai fogászat az, amit a legszívesebben végzek, melyet rendelőnkben a korszerű eszközök, és legmodernebb technológiai újítások még inkább elérhetővé tesznek (prémium tömőanyagok, fogpótlások elkészítésének technikája, stb.). Fogszabályzáson belül is nyitott vagyok a legkorszerűbb újítások felé, mint például a láthatatlan fogszabályzás (Invisalign), melyet nagyon sok páciens választ a hagyományos készülékek esztétikai hátrányainak elkerülése céljából.


Időpontot foglalok

Kérjen időpontot hozzánk online!

Bejelentkezési űrlapunk kitöltése után munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt elérhetőségein időpont-egyeztetés céljából!

  Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a szívet.

  Rendelési idő:

  Hétfő – Péntek: 8:00-19:00 óráig! Az utolsó foglalható időpont 18:00 óra

  Időpont foglalás
  Kedves Pácienseink 😷

  A megnövekedett fertőzések számát tekintve, az eddig is betartott magas fokú infekciókontrollt még magasabb szintre emeljük mindenki egészsége érdekében.

  Rendelőnk zavartalanul üzemel tovább, de pár fontos intézkedést hoztunk újra:

  Kérjük viseljen maszkot a rendelőbe érkezéskor

  Fertőtlenítse kezét a recepciós pulton kihelyezett kézfertőtlenítővel Lehetőség szerint kísérő nélkül érkezzen Amennyiben bármilyen tüntetet észlel magán, kérjük mondja le időpontját Ha 2 héten belül érkezett haza külföldről kérjük várja meg amíg letelik a 2 hét hazaérkezéstől számítva Ne ijedjen meg, ha kezelőorvosa és a személyzet speciális védőöltözetben fogadja! Mindez Önök és a személyzet védelme érdekében történik.
  Telefonálok