Fogászati csapatunk

DR. BEKE ZSÓFIA

fogorvos


Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem, ahol már hallgató korunkban sok gyakorlati tapasztalatra tehettünk szert. Már hallgatóként is bejártam Dr. Veszprémi Soma rendelésére, ahol rengeteget tanulhattam tőle a fogászat minden területén, mind a külföldi, mind a magyar páciensek fogászati ellátásában. Az egyetem elvégzése után kezdtem a rezidensképzésem fogszabályzás szakirányon, egy társadalombiztosítás által finanszírozott rendelőben, ahol a szakorvos kollegám mellett nagyon sok tapasztalatot szerezhettem.

A fogszabályzás területén a rezidensképző helyemen tehettem rengeteg tapasztalatra szert, amely egy nagyon frekventált, sok páciens által látogatott rendelő. Ennek köszönhetően napról-napra egyre többet tanulhattam a különböző fogszabályozási esetekből, valamint a jó orvos-páciens kapcsolat kialakításáról egyaránt.

Az esztétikai fogászat az, amit a legszívesebben végzek, melyet rendelőnkben a korszerű eszközök, és legmodernebb technológiai újítások még inkább elérhetővé tesznek (prémium tömőanyagok, fogpótlások elkészítésének technikája, stb.). Fogszabályzáson belül is nyitott vagyok a legkorszerűbb újítások felé, mint például a láthatatlan fogszabályzás (Invisalign), melyet nagyon sok páciens választ a hagyományos készülékek esztétikai hátrányainak elkerülése céljából.


Időpontot foglalok
Időpont foglalás
Kedves Pácienseink 😷

A megnövekedett fertőzések számát tekintve, az eddig is betartott magas fokú infekciókontrollt még magasabb szintre emeljük mindenki egészsége érdekében.

Rendelőnk zavartalanul üzemel tovább, de pár fontos intézkedést hoztunk újra:

  • Kérjük viseljen maszkot a rendelőbe érkezéskor
  • Fertőtlenítse kezét a recepciós pulton kihelyezett kézfertőtlenítővel
  • Lehetőség szerint kísérő nélkül érkezzen
  • Amennyiben bármilyen tüntetet észlel magán, kérjük mondja le időpontját
  • Ha 2 héten belül érkezett haza külföldről kérjük várja meg amíg letelik a 2 hét hazaérkezéstől számítva
  • Ne ijedjen meg, ha kezelőorvosa és a személyzet speciális védőöltözetben fogadja! Mindez Önök és a személyzet védelme érdekében történik.