Fogászati csapatunk

DR. BERNSCHÜTZ BENCE

fogorvos


A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végeztem tanulmányaimat, az ottani gyakorlatias, páciensközpontú képzésnek köszönthetem azokat az alapokat, amelyekre építkezve bővíthetem tudásomat folyamatosan.

Jelenleg NEAK finanszírozott rendelőben dolgozom Pesten, így sokféle esettel találkozom nap, mint nap, mind teljes, mind részleges foghiányokkal, esztétikai problémákkal, melyek megoldása körültekintő tervezést igényelnek. 2018 óta a Budai Fogászati és Implantológiai Centrum munkatársaként tevékenykedek, emellett fogpótlástan rezidens képzésben veszek részt egy gödöllői akkreditált magánrendelőben, valamint előadásokon, kurzusokon bővítem szakmai tudásomat.

Legszívesebben esztétikus töméseket és fognyaki töméseket készítek, valamint a gépi gyökérkezelés, koronák és kombinált fogpótások készítését preferálom.


Időpontot foglalok
Időpont foglalás
Kedves Pácienseink 😷

A megnövekedett fertőzések számát tekintve, az eddig is betartott magas fokú infekciókontrollt még magasabb szintre emeljük mindenki egészsége érdekében.

Rendelőnk zavartalanul üzemel tovább, de pár fontos intézkedést hoztunk újra:

  • Kérjük viseljen maszkot a rendelőbe érkezéskor
  • Fertőtlenítse kezét a recepciós pulton kihelyezett kézfertőtlenítővel
  • Lehetőség szerint kísérő nélkül érkezzen
  • Amennyiben bármilyen tüntetet észlel magán, kérjük mondja le időpontját
  • Ha 2 héten belül érkezett haza külföldről kérjük várja meg amíg letelik a 2 hét hazaérkezéstől számítva
  • Ne ijedjen meg, ha kezelőorvosa és a személyzet speciális védőöltözetben fogadja! Mindez Önök és a személyzet védelme érdekében történik.