Fogászati csapatunk – Budai fogászat

DR. NAGY NÁNDOR

fogorvos

Tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetemen végeztem, utolsó éveiben lehetőségem adódott egy nagy betegforgalmú szegedi magánklinikán dolgozni, ahol megtanultam mennyire fontos a páciens és orvos közötti kommunikáció.

Budapesten egy szintén nagy betegforgalmú rendelőhálózatban sajátítottam el a precíz és minőségi munkát.

A fogászati kezelésekben a legszívesebben az endodoncia (gyökérkezelés) és a protetika (fogpótlástan) végzem. A gyökérkezelést azért kedvelem, mert hatékony megoldást tud nyújtani egy régen fennálló panaszos, fájó fognál. A protetikai kezelések a leglátványosabbak a fogászatban és egy ilyen kezeléssel lehet a legnagyobb eredményt elérni mind funkció, mind esztétika terén.

Fogorvosként számomra a legfontosabb a precíz, szakszerű ellátás, közvetlen viszony, korrektség és családias légkör.


Időpontot foglalok

Kérjen időpontot hozzánk online!

Bejelentkezési űrlapunk kitöltése után munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt elérhetőségein időpont-egyeztetés céljából!

  Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a csillagot.

  Rendelési idő:

  Hétfő – Péntek: 8:00-19:00 óráig! Az utolsó foglalható időpont 18:00 óra

  Időpont foglalás
  Kedves Pácienseink 😷

  A megnövekedett fertőzések számát tekintve, az eddig is betartott magas fokú infekciókontrollt még magasabb szintre emeljük mindenki egészsége érdekében.

  Rendelőnk zavartalanul üzemel tovább, de pár fontos intézkedést hoztunk újra:

  Kérjük viseljen maszkot a rendelőbe érkezéskor

  Fertőtlenítse kezét a recepciós pulton kihelyezett kézfertőtlenítővel Lehetőség szerint kísérő nélkül érkezzen Amennyiben bármilyen tüntetet észlel magán, kérjük mondja le időpontját Ha 2 héten belül érkezett haza külföldről kérjük várja meg amíg letelik a 2 hét hazaérkezéstől számítva Ne ijedjen meg, ha kezelőorvosa és a személyzet speciális védőöltözetben fogadja! Mindez Önök és a személyzet védelme érdekében történik.
  Telefonálok