Fogászati csapatunk – Budai fogászat

Fogászati csapatunk

DR. RÁDI TAMÁS

fogorvos


2015-ben a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végeztem tanulmányaimat. A legfontosabb, amit megtanultam, hogy minden eset, minden páciens más és más. Nem lehet sémák alapján gyógyítani. Kiemelkedően fontosnak tartom a pácienseimmel történő első találkozást, ugyanis ilyenkor van lehetőségem pontosan megérteni az igényeiket. Eloszlatni az esetleges félelmeiket. Az egyénre szabott kezelésben hiszek.

Szakterületem elsősorban az esztétikus tömések, gyökérkezelések, betétek készítése, valamint esztétikus koronák, hidak. Különféle implantációs és preakciós protetikai munkák készítése.

Elkötelezett vagyok a kiemelkedő szintű fogászati ellátás nyújtásában, a nap mint nap jelentkező új kihívások a lehető legnagyobb alapossággal történő megoldásában, melynek elengedhetetlen része tudásom napra készen tartása.


Időpontot foglalok
Időpont foglalás
Kedves Pácienseink 😷

A megnövekedett fertőzések számát tekintve, az eddig is betartott magas fokú infekciókontrollt még magasabb szintre emeljük mindenki egészsége érdekében.

Rendelőnk zavartalanul üzemel tovább, de pár fontos intézkedést hoztunk újra:

Kérjük viseljen maszkot a rendelőbe érkezéskor

Fertőtlenítse kezét a recepciós pulton kihelyezett kézfertőtlenítővel Lehetőség szerint kísérő nélkül érkezzen Amennyiben bármilyen tüntetet észlel magán, kérjük mondja le időpontját Ha 2 héten belül érkezett haza külföldről kérjük várja meg amíg letelik a 2 hét hazaérkezéstől számítva Ne ijedjen meg, ha kezelőorvosa és a személyzet speciális védőöltözetben fogadja! Mindez Önök és a személyzet védelme érdekében történik.
Telefonálok