Azonnal terhelhető All-on-4® implantátum – Budai fogászat

Azonnal terhelhető All-on-4® implantátum


Éljen újra teljes életet, mosolyogjon önfeledten!

Fogak nélkül rögzített fogpótlás készítése, csak implantátumok beültetésével lehetséges. Korábban az implantátumok beültetéséhez csontpótló beavatkozásokra volt szükség, ami sokszor költséges volt és hosszú gyógyulási időt igényelt. Sok esetben a gyógyulási idő alatt fog nélkül maradtak a páciensek, vagy csak kivehető pótlást lehetett hordani.


Időpontot foglalok
parallax background

Az All-on-4® fogpótlás kevés csont esetén is, csontpótlás nélkül alkalmazható.

Ennek oka, hogy csupán 4 speciálisan beültetett Nobel Biocare implantátumot tartalmaz, valójában pedig 12 fogat pótol egy állcsontban. Hosszú távú, biztonságos és végleges megoldást tesz lehetővé úgy, hogy esztétikus, erős, biztos végeredménnyel szebb megjelenést és természetes mosolyt ad.


Időpontot foglalok

All-on-4 eljárás előnyei:


Gyors és biztonságos megoldás (lehető legrövidebb gyógyulási idő)


Nagyon jó ár-érték arány


Rögzített megoldás, kifogástalan esztétika


Ez közelíti meg legjobban a saját fog érzetet


Ellenálló a rágóerőknek


Legkisebb műtéti beavatkozás, ami akár CT navigált beültetéssel ( Nobel Guide) az íny metszése és varratok nélkül elvégezhető


Nem igényel komplikált és költséges csontpótló beavatkozást


Akár az implantátum beültetését követő 48 órában rögzített ideiglenes pótlás viselése elérhető


Kompatibilis a világ legmodernebb és legsikeresebb digitális fogtechnikai rendszerével Nobel Procera


Egyedülálló 5 év teljeskörű VILÁGGARANCIA ( az implantátumra és a fogpótlásra is) Nobel Procera pótlás esetén


Páciensekben gyakran felmerülő kérdések:

Fájdalmas-e a beavatkozás?
Az eljárás célja, hogy a fájdalmat és kellemetlenséget minimálisra csökkentse. A beavatkozás legtöbbször helyi érzéstelenítésben történik. A beavatkozás után 2-3 nappal már munkaképes a páciens. Duzzanat vagy véraláfutás csak nagyon ritka esetben fordul elő 2-3 nap elteltével.
Mennyi időt kell fog nélkül töltenem?
Bizonyos esetben a beültetett implantátumokat azonnal meg lehet terhelni, így akár a beavatkozást követő 48 órán belül rögzített fogakat kaphat.
A beavatkozás időbeni lefutása hogy néz ki?
Az implantátumok gyógyulási ideje 4-6 hónap. A gyógyulási idő alatt természetesen az ideiglenes pótlást hordja a páciens. A gyógyulási idő elteltével készül el a végleges megoldás. Nobel Procera híd esetén az elérhető legjobb megoldást kaphatja, amire a Nobel Biocare cég 5 éves garanciát vállal.
Elvégezhető rajtam a beavatkozás? Cukorbeteg vagyok…
Természetesen igen. Kezelt cukorbetegség esetén semmi akadálya a beavatkozásnak. Sőt! Ez a technika jár a lehető legkisebb sebészeti beavatkozással. CT navigált Nobel Guide technikával ezt méginkább csökkenteni lehet, mivel ott nincs metszés és varrat.
Más gyártó termékei is alkalmasak erre?
Mivel a Nobel Biocare cég fejlesztette ki ezt az eljárást, biztonsággal csak a cég által fejlesztett implantátumokkal és termékekkel érdemes ezt a fajta technikát alkalmazni. Más gyártó termékei nem elég jók a hosszútávú sikerességhez. Nem véletlenül, csak a Nobel Biocare vállal 5 éves garanciát ha az All-on-4 a cég által fejlesztett alkatrészekkel és termékekkel készül.

Mennyibe kerül a beavatkozás?

Esettanulmány


Férfi páciensünk azzal kereste fel a rendelőnket, hogy végre szeretne teljes értékűen étkezni, önfeledten mosolyogni és szeretne megszabadulni évek óta tartó fejfájásától.

A pácienst megvizsgálva és a CT felvételt kiértékelve az All-on-4 metódus mellett döntöttünk. A páciensnek fontos volt, hogy ne maradjon fog nélkül a gyógyulási időre és mndenképp rögzített megoldást szeretett volna.

Erre a legjobb megoldás az All-on-4 eljárás: gyors, költséghatékony, kímeletes és rögzített pótlás elkészítését teszi lehetővé.

Kérjen időpontot hozzánk online!

Bejelentkezési űrlapunk kitöltése után munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt elérhetőségein időpont-egyeztetés céljából!

  Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a fát.

  Ki végzi az All on 4 beavatkozásokat?  Dr. Veszprémi Soma

  fogorvos


  Időpont foglalás
  Telefonálok