Azonnal terhelhető All-on-4® implantátum

Az All-on-4® fogpótlás kevés csont esetén is, csontpótlás nélkül alkalmazható

All-on-4® azonnal terhelhető implantátumok hatékony technikának köszönhetően csak 4 fogimplantátum beültetésével biztosítják a fogsor stabil rögzülését. Kivehető fogsor helyett teljesen fix hídpótlást tesz lehetővé.

Az All-on-4® fogpótlás kevés csont esetén is, csontpótlás nélkül alkalmazható. Ennek oka, hogy csupán 4 speciálisan beültetet Nobel Biocare implantátumot tartalmaz, valójában pedig 12 fogat pótol egy állcsontban. Hosszú távú, biztonságos és végleges megoldást tesz lehetővé úgy, hogy esztétikus, erős, biztos végeredménnyel szebb megjelenést és természetes mosolyt ad.

A fogászati implantáció világvezető cége, a Nobel Biocare által fejlesztett All-on-4 technika sikerességét már a cég neve is garantálja. Mindemellett a modern fogászati eljárásokhoz képest is számtalan előnnyel jár a mai modern fogászat csúcsterméke, az All-on-4® megoldás: csökken a kezelési idő, elkerülhetők bizonyos kiegészítő műtétek (pl. csontpótlás) és rövidül a gyógyulási idő is. Mindössze 4 implantátum beültetésével akár 48 órán belül rögzített fogakat kaphat.

Amennyiben Ön alkalmas az All-on-4 azonnal terhelhető fogimplantátumok beültetésére az előzetes fogászati konzultáció során, akkor következő lépésként sor kerül a fogimplantátumok beültetésére. A 4 implantátum beültetése fájdalommentes, helyi érzéstelenítésben, egy alkalommal történik. A legkisebb műtéti beavatkozással, a Nobel Guide CT navigált beültetéssel történhet, ez esetben nincs szükség az íny metszésére és varratok használatára. Az implantátumok beültetése után fogorvosunk akár 48 órát követően ideiglenes fogsort tud behelyezni, így minimálisra csökkentjük a fogatlansággal járó kellemetlenséget. Gyógyulás után fogorvosa felhelyezi a végleges hidat, így azonnal biztonságosan étkezhet és korlátlanul élvezheti mindennapjait.

A hagyományos protézisek esetében olykor találkozunk azzal a panasszal, hogy kényelmetlenséget okoznak viselőjének, mozognak, instabil érzetet okoznak, így megnehezítik az étkezést vagy beszédet a hétköznapokban. Az All-on-4 technika a fogimplantátumok beültetésével és a fogsor csavarokkal történő rögzítésével nagyobb stabilitást biztosít. A fogak funkcionális és esztétikai szempontból nagyon hasonlítanak a természetes fogakhoz, így még jobban biztosítják a stabilitást és biztonságot.

Az All-on-4® megoldás tökéletesen pótolja elveszett fogai funkcióját, megfizethető áron, elérhető, modern eljárást biztosít, hogy újra mosollyal teli életet élhessen. Nem véletlen biztosít egyedülállóan 5 év teljes körű világgaranciát az implantátumra és fogpótlásokra is a Nobel Biocare (Nobel Procera pótlások esetén).

Az All-on4- fogimplantátumok előnyei

gyors megoldás


lehető legrövidebb gyógyulási idő


biztonságos


nagyon jó ár-érték arány


csökken a kezelési idő


csupán 4 implantátum beültetésére van szükség


legkisebb műtéti beavatkozás, akár íny metszés és varratok nélkül


nincs szükség csontpótló beavatkozásra


implantátum beültetése után akár 48 órán belül rögzített, ideiglenes fogpótlás elérhető


rögzített megoldás


kifogástalan esztétika


ellenálló a rágóerőknek


csökken az arc beesettsége


fedetlen marad a szájpadlás


stabil, rögzített fogak: a fogsor nem esik ki a szájból, nem mozdul el használat közben


stabil harapási erő


nem okoz kellemetlen feltörést


nincs szükség fogsorragasztó használatára


nincs szükség a fogsor éjszakai eltávolítására


könnyű tisztíthatóság


egyedülálló 5 év teljes körű világ GARANCIA


A BMC Fogászati Centrum fogászai a legmodernebb eljárásokkal, a lehető legnagyobb tökéletességre és esztétikumra törekedve végzik az implantátum beültetést.

Forduljon hozzánk bizalommal, hívjon minket fogászati konzultációs időpontért a +36 70 771 5221-es telefonszámon!

Időpontot foglalok

Kérjen időpontot hozzánk online!

Bejelentkezési űrlapunk kitöltése után munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt elérhetőségein időpont-egyeztetés céljából!

Rendelési idő:

Hétfő – Péntek: 8:00-20:00 óráig! Az utolsó foglalható időpont 19:00 óra

 
 
Időpont foglalás
Kedves Pácienseink 😷

A megnövekedett fertőzések számát tekintve, az eddig is betartott magas fokú infekciókontrollt még magasabb szintre emeljük mindenki egészsége érdekében.

Rendelőnk zavartalanul üzemel tovább, de pár fontos intézkedést hoztunk újra:

  • Kérjük viseljen maszkot a rendelőbe érkezéskor
  • Fertőtlenítse kezét a recepciós pulton kihelyezett kézfertőtlenítővel
  • Lehetőség szerint kísérő nélkül érkezzen
  • Amennyiben bármilyen tüntetet észlel magán, kérjük mondja le időpontját
  • Ha 2 héten belül érkezett haza külföldről kérjük várja meg amíg letelik a 2 hét hazaérkezéstől számítva
  • Ne ijedjen meg, ha kezelőorvosa és a személyzet speciális védőöltözetben fogadja! Mindez Önök és a személyzet védelme érdekében történik.