Esztétikai kezelések, porcelánhéjak – Budai fogászat

Esztétikai kezelések, porcelánhéjak


Fogai tökéletes megjelenése éppolyan fontos, mint azok egészsége

Esztétikai szolgáltatásaink kiemelkedő szerepet töltenek be a minőségi fogászati ellátásainkban. Mosolya megszépítése, fogai tökéletes megjelenése éppoly fontos, mint azok egészsége. A fogak szépséghibáinak eltüntetése héjak segítségével, a fogszabályozás és a fogfehérítés a legismertebb esztétikai kezelések.

A porcelán héj előnye, hogy minimális foganyag veszteséggel jár

A fogorvos csupán pár milliméternyi felületet csiszol le a fog felszínéről. A fog felületéről lenyomat készül, amely alapján a fogtechnikus kiváló minőségű és nagyon precíz kerámia héjat készít. Ez idő alatt ideiglenes héjjal fedjük a fogat. A porcelán héj pár napon belül elkészül, amit bepróbálunk fogára. Amennyiben Ön is elégedett a kerámia héj megjelenésével, színével, alakjával, illeszkedésével, véglegesen felragasztjuk fogára.

A porcelánhéjak, más néven kerámia héjak fogtechnikus által készített indirekt héjak, amik előzetes lenyomat alapján készülnek és a fogorvos ragasztással rögzíti a fogak külső felszínére. A porcelánhéj kiválóan elfedi a fogak közötti rést, korrigálja az eltérő fogszíneket, meghosszabbítja a fogakat, eltünteti a fog kisebb töréseit, alaki eltéréseit, akár azonnali fogszabályozásként is kiválóan használható.

Kérjen időpontot hozzánk online!

Bejelentkezési űrlapunk kitöltése után munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt elérhetőségein időpont-egyeztetés céljából!

  Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a kulcsot.

   

  Kikkel találkozhat a kezelések során?
  Dr. Veszprémi Soma

  fogorvos

  Bővebben


  Dr. Nagy Nándor

  fogorvos

  Bővebben
  Időpont foglalás
  Kedves Pácienseink 😷

  A megnövekedett fertőzések számát tekintve, az eddig is betartott magas fokú infekciókontrollt még magasabb szintre emeljük mindenki egészsége érdekében.

  Rendelőnk zavartalanul üzemel tovább, de pár fontos intézkedést hoztunk újra:

  Kérjük viseljen maszkot a rendelőbe érkezéskor

  Fertőtlenítse kezét a recepciós pulton kihelyezett kézfertőtlenítővel Lehetőség szerint kísérő nélkül érkezzen Amennyiben bármilyen tüntetet észlel magán, kérjük mondja le időpontját Ha 2 héten belül érkezett haza külföldről kérjük várja meg amíg letelik a 2 hét hazaérkezéstől számítva Ne ijedjen meg, ha kezelőorvosa és a személyzet speciális védőöltözetben fogadja! Mindez Önök és a személyzet védelme érdekében történik.
  Telefonálok