Esztétikai kezelések, porcelánhéjak

Fogai tökéletes megjelenése éppoly fontos, mint azok egészsége


Esztétikai fogászati szolgáltatások kiemelkedő szerepet töltenek be minőségi fogászati ellátásunkban, hiszen mosolya megszépítése, fogai tökéletes megjelenése éppoly fontos, mint azok egészsége. A fogak szépséghibáinak eltüntetése héjak segítségével, a fogszabályozás és a fogfehérítés a legismertebb esztétikai kezelések.


A porcelánhéjak, más néven kerámia héjak fogtechnikus által készített indirekt héjak, amik előzetes lenyomat alapján készülnek és a fogorvos ragasztással rögzíti a fogak külső felszínén. A porcelánhéj kiválóan elfedi a fogak közötti rést, korrigálja az eltérő fogszíneket, meghosszabbítja a fogakat, eltünteti a fog kisebb töréseit, alaki eltéréseit, akár azonnali fogszabályozásként is kiválóan használható. A porcelánhéj előnye, hogy minimális foganyag veszteséggel jár, hiszen a fogorvos csupán pár milliméternyi felületet csiszol le a fog felszínéről. A fog felületéről lenyomat készül, amely alapján a fogtechnikus kiváló minőségű és nagyon precíz kerámia héjat készít. Ez idő alatt ideiglenes héjjal fedjük a fogat. A porcelán héj pár napon belül elkészül, amit bepróbálunk fogára. Amennyiben Ön is elégedett a kerámia héj megjelenésével, színével, alakjával, illeszkedésével, véglegesen felragasztjuk fogára.

Kérjen időpontot hozzánk online!

Bejelentkezési űrlapunk kitöltése után munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt elérhetőségein időpont-egyeztetés céljából!

Rendelési idő:

Hétfő – Péntek: 8:00-20:00 óráig!
Az utolsó foglalható időpont 19:00 óra

 
 
Időpont foglalás
Kedves Pácienseink 😷

A megnövekedett fertőzések számát tekintve, az eddig is betartott magas fokú infekciókontrollt még magasabb szintre emeljük mindenki egészsége érdekében.

Rendelőnk zavartalanul üzemel tovább, de pár fontos intézkedést hoztunk újra:

  • Kérjük viseljen maszkot a rendelőbe érkezéskor
  • Fertőtlenítse kezét a recepciós pulton kihelyezett kézfertőtlenítővel
  • Lehetőség szerint kísérő nélkül érkezzen
  • Amennyiben bármilyen tüntetet észlel magán, kérjük mondja le időpontját
  • Ha 2 héten belül érkezett haza külföldről kérjük várja meg amíg letelik a 2 hét hazaérkezéstől számítva
  • Ne ijedjen meg, ha kezelőorvosa és a személyzet speciális védőöltözetben fogadja! Mindez Önök és a személyzet védelme érdekében történik.