Esztétikai kezelések, porcelánhéjak – Budai fogászat

Esztétikai kezelések, porcelánhéjak


Fogai tökéletes megjelenése éppolyan fontos, mint azok egészsége

Esztétikai szolgáltatásaink kiemelkedő szerepet töltenek be a minőségi fogászati ellátásainkban. Mosolya megszépítése, fogai tökéletes megjelenése éppoly fontos, mint azok egészsége. A fogak szépséghibáinak eltüntetése héjak segítségével, a fogszabályozás és a fogfehérítés a legismertebb esztétikai kezelések.

A porcelán héj előnye, hogy minimális foganyag veszteséggel jár

A fogorvos csupán pár milliméternyi felületet csiszol le a fog felszínéről. A fog felületéről lenyomat készül, amely alapján a fogtechnikus kiváló minőségű és nagyon precíz kerámia héjat készít. Ez idő alatt ideiglenes héjjal fedjük a fogat. A porcelán héj pár napon belül elkészül, amit bepróbálunk fogára. Amennyiben Ön is elégedett a kerámia héj megjelenésével, színével, alakjával, illeszkedésével, véglegesen felragasztjuk fogára.

A porcelánhéjak, más néven kerámia héjak fogtechnikus által készített indirekt héjak, amik előzetes lenyomat alapján készülnek és a fogorvos ragasztással rögzíti a fogak külső felszínére. A porcelánhéj kiválóan elfedi a fogak közötti rést, korrigálja az eltérő fogszíneket, meghosszabbítja a fogakat, eltünteti a fog kisebb töréseit, alaki eltéréseit, akár azonnali fogszabályozásként is kiválóan használható.

Kérjen időpontot hozzánk online!

Bejelentkezési űrlapunk kitöltése után munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt elérhetőségein időpont-egyeztetés céljából!

  Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a teherautót.

   

  Kikkel találkozhat a kezelések során?
  Dr. Veszprémi Soma

  fogorvos

  Bővebben


  Dr. Nagy Nándor

  fogorvos

  Bővebben
  Időpont foglalás
  Telefonálok