Fogászati állapotfelmérés, góckutatás


A vizsgálat során az egész fogazatot ellenőrizzük

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy első látogatása során felmérjük fogainak állapotát, így átfogó képet kapjunk Önről. A fogászati konzultáción meghallgatjuk panaszát, átbeszéljük fogászati problémáit, korelőzményeit és az esetleges egyéb egészségügyi gondokról is szót ejtünk. A vizsgálat során az egész fogazatot ellenőrizzük, nem csak az aktuális problémára koncentrálunk, hiszen panaszmentes fogaknál is előfordulhat elváltozás.

A komplex állapotfelméréshez elengedhetetlen egy panoráma röntgenfelvétel készítése, amit a legkorszerűbb technológia igénybevételével helyben végzünk el. A kapott információk alapján felállítunk egy személyre szabott kezelési tervet, amit Önnel egyeztetve véglegesítünk. A kezelési terv elkészítése után árajánlatot adunk illetve az ütemezést is egyeztetjük. Akut probléma esetén a kezelést azonnal meg is kezdjük.

Kérjen időpontot hozzánk online!

Bejelentkezési űrlapunk kitöltése után munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt elérhetőségein időpont-egyeztetés céljából!

  Rendelési idő:

  Hétfő – Péntek: 8:00-20:00 óráig! Az utolsó foglalható időpont 19:00 óra

   
  Időpont foglalás
  Kedves Pácienseink 😷

  A megnövekedett fertőzések számát tekintve, az eddig is betartott magas fokú infekciókontrollt még magasabb szintre emeljük mindenki egészsége érdekében.

  Rendelőnk zavartalanul üzemel tovább, de pár fontos intézkedést hoztunk újra:

  • Kérjük viseljen maszkot a rendelőbe érkezéskor
  • Fertőtlenítse kezét a recepciós pulton kihelyezett kézfertőtlenítővel
  • Lehetőség szerint kísérő nélkül érkezzen
  • Amennyiben bármilyen tüntetet észlel magán, kérjük mondja le időpontját
  • Ha 2 héten belül érkezett haza külföldről kérjük várja meg amíg letelik a 2 hét hazaérkezéstől számítva
  • Ne ijedjen meg, ha kezelőorvosa és a személyzet speciális védőöltözetben fogadja! Mindez Önök és a személyzet védelme érdekében történik.
  Telefonálok