Fogászati röntgen

A fogászati röntgen elengedhetetlen része a fogászati konzultációnak

Fogászatunk a legkorszerűbb prémium minőségű digitális fogröntgen eszközökkel rendelkezik, hogy egyszerűen és gyorsan, azonnal értékelhető röntgenfelvételekhez jussunk, így a lehető legjobb minőségű fogászati szolgáltatást tudjuk biztosítani Önnek. A fogászati röntgen elengedhetetlen része a fogászati konzultációnak, mert a fogorvos számára nem látható hibák is azonnal láthatóvá válnak.

Panoráma röntgenfelvétellel átfogó képet kapunk az összes fogazatról és csontszerkezetről, míg a kis fogászati röntgenfelvételek (intraorális röntgen) egy-két fog és foggyökerének állapotáról adnak látható képet. A kétféle röntgen technika külön-külön vagy akár mindkettőt alkalmazva is kiválóan kiegészíti a fogászati ellátást.

Kérjen időpontot hozzánk online!

Bejelentkezési űrlapunk kitöltése után munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt elérhetőségein időpont-egyeztetés céljából!

Rendelési idő:

Hétfő – Péntek: 8:00-20:00 óráig! Az utolsó foglalható időpont 19:00 óra

 
 
Időpont foglalás
Kedves Pácienseink 😷

A megnövekedett fertőzések számát tekintve, az eddig is betartott magas fokú infekciókontrollt még magasabb szintre emeljük mindenki egészsége érdekében.

Rendelőnk zavartalanul üzemel tovább, de pár fontos intézkedést hoztunk újra:

  • Kérjük viseljen maszkot a rendelőbe érkezéskor
  • Fertőtlenítse kezét a recepciós pulton kihelyezett kézfertőtlenítővel
  • Lehetőség szerint kísérő nélkül érkezzen
  • Amennyiben bármilyen tüntetet észlel magán, kérjük mondja le időpontját
  • Ha 2 héten belül érkezett haza külföldről kérjük várja meg amíg letelik a 2 hét hazaérkezéstől számítva
  • Ne ijedjen meg, ha kezelőorvosa és a személyzet speciális védőöltözetben fogadja! Mindez Önök és a személyzet védelme érdekében történik.