Fogászati röntgen – Budai fogászat

Fogászati röntgen


A fogászati röntgen elengedhetetlen része a fogászati konzultációnak

Fogászatunk a legkorszerűbb prémium minőségű digitális röntgen eszközökkel rendelkezik. Egyszerűen és gyorsan, azonnal értékelhető röntgen felvételhez jutunk, így a lehető legmagasabb minőségű ellátást tudjuk biztosítani. A fogászati röntgen elengedhetetlen része a fogászati konzultációnak, mert a szemmel nem látható esetleges problémák is azonnal láthatóvá válnak.

Panoráma röntgen felvétellel átfogó képet kapunk a fogazatról és csontszerkezetről, míg a kis fogászati röntgenfelvételek (intraorális röntgen) egy-két fog és foggyökerének állapotáról adnak látható képet. A kétféle röntgen technika külön-külön vagy akár mindkettőt alkalmazva is kiválóan kiegészíti a fogászati ellátást.

Kérjen időpontot hozzánk online!

Bejelentkezési űrlapunk kitöltése után munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt elérhetőségein időpont-egyeztetés céljából!

  Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a kulcsot.

   

  Kivel találkozhat a vizsgálat során?  Nagy Csenge

  Fogászati asszisztens

  Bővebben


  Ilyefalvi-Vitéz Emese

  Fogászati asszistens

  Bővebben
  Időpont foglalás
  Kedves Pácienseink 😷

  A megnövekedett fertőzések számát tekintve, az eddig is betartott magas fokú infekciókontrollt még magasabb szintre emeljük mindenki egészsége érdekében.

  Rendelőnk zavartalanul üzemel tovább, de pár fontos intézkedést hoztunk újra:

  Kérjük viseljen maszkot a rendelőbe érkezéskor

  Fertőtlenítse kezét a recepciós pulton kihelyezett kézfertőtlenítővel Lehetőség szerint kísérő nélkül érkezzen Amennyiben bármilyen tüntetet észlel magán, kérjük mondja le időpontját Ha 2 héten belül érkezett haza külföldről kérjük várja meg amíg letelik a 2 hét hazaérkezéstől számítva Ne ijedjen meg, ha kezelőorvosa és a személyzet speciális védőöltözetben fogadja! Mindez Önök és a személyzet védelme érdekében történik.
  Telefonálok