Fogfehérítés – Budai fogászat

Fogfehérítés

A rögtön láthatóvá váló ragyogóan fehér fogakért vegye igénybe fogfehérítésünket!


Egy egészséges mosoly csodálatos hatással van másokra, és döntően befolyásolja, hogy mit gondolnak rólunk, hiszen bizonyítottan a fogunk az, amit elsőnek megnéznek rajtunk.

Fogfehérítés feltétele a tiszta és ép fogazat, így érdemes fehérítés előtt a fogazat állapotát ellenőriztetni és rendbe hozni. Általában csak egy professzionális fogtisztítás, esetleg fogkő eltávolítás, polírozás szükséges, de előfordul, hogy egy-egy fogat kezelni kell annak megőrzése érdekében.

A BMC Fogászati és Implantológiai Centrumban szakmai kontroll mellett végzett, plazmafényes fogfehérítést alkalmazunk, mely azonnali eredményt hoz. A magasabb koncentrációjú fehérítő anyag hatására akár 7-8 árnyalattal világosodnak a fogak.

A mindennapjaink során fogainkat elszínező ételek és italok hatásaival szemben érdemes a ragyogó, fehér fogakat tartósan fenntartani. Ennek elengedhetetlen kelléke az otthoni fogfehérítés utókezelés szett, mely rendelőnkben opcionálisan elérhető.

Kérjen időpontot hozzánk online!

Bejelentkezési űrlapunk kitöltése után munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt elérhetőségein időpont-egyeztetés céljából!

  Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a csillagot.

  Rendelési idő:

  Hétfő – Péntek: 8:00-20:00 óráig! Az utolsó foglalható időpont 19:00 óra

   
   
  Időpont foglalás
  Kedves Pácienseink 😷

  A megnövekedett fertőzések számát tekintve, az eddig is betartott magas fokú infekciókontrollt még magasabb szintre emeljük mindenki egészsége érdekében.

  Rendelőnk zavartalanul üzemel tovább, de pár fontos intézkedést hoztunk újra:

  Kérjük viseljen maszkot a rendelőbe érkezéskor

  Fertőtlenítse kezét a recepciós pulton kihelyezett kézfertőtlenítővel Lehetőség szerint kísérő nélkül érkezzen Amennyiben bármilyen tüntetet észlel magán, kérjük mondja le időpontját Ha 2 héten belül érkezett haza külföldről kérjük várja meg amíg letelik a 2 hét hazaérkezéstől számítva Ne ijedjen meg, ha kezelőorvosa és a személyzet speciális védőöltözetben fogadja! Mindez Önök és a személyzet védelme érdekében történik.
  Telefonálok