Fogkő eltávolítás

A fogkő a fogakon megtapadó lepedék megkövesedése

Melynek káros következményei vannak, ínygyulladást, fogágybetegségeket, kellemetlen leheletet okozhat. Sokszor nem is kezeljük fogproblémáként a sárgás, barnás fogkövet, pedig elsődleges fogászati eljárás egy professzionális fogászati rendelőben.A BMC Fogászati Centrumban a ma ismert leghatékonyabb fogkőeltávolítást alkalmazzuk, az ultrahangos fogkőeltávolítást. A fájdalommentes eljárás során az ultrahangos készülék lepattintja a fogkövet a fog felszínéről miközben vízzel hűti a fogakat. A fogfelszíneket az eljárás után polírozzuk, így a sima, fényes felszínen kevésbé gyorsan tapad meg a fogkő. A fogak épségének megőrzése és a fogágybetegségek megelőzése érdekében az ultrahangos fogkőeltávolítás elvégzése fél évente javasolt.

Kérjen időpontot hozzánk online!

Bejelentkezési űrlapunk kitöltése után munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt elérhetőségein időpont-egyeztetés céljából!

Rendelési idő:

Hétfő – Péntek: 8:00-20:00 óráig! Az utolsó foglalható időpont 19:00 óra

 
 
Időpont foglalás
Kedves Pácienseink 😷

A megnövekedett fertőzések számát tekintve, az eddig is betartott magas fokú infekciókontrollt még magasabb szintre emeljük mindenki egészsége érdekében.

Rendelőnk zavartalanul üzemel tovább, de pár fontos intézkedést hoztunk újra:

  • Kérjük viseljen maszkot a rendelőbe érkezéskor
  • Fertőtlenítse kezét a recepciós pulton kihelyezett kézfertőtlenítővel
  • Lehetőség szerint kísérő nélkül érkezzen
  • Amennyiben bármilyen tüntetet észlel magán, kérjük mondja le időpontját
  • Ha 2 héten belül érkezett haza külföldről kérjük várja meg amíg letelik a 2 hét hazaérkezéstől számítva
  • Ne ijedjen meg, ha kezelőorvosa és a személyzet speciális védőöltözetben fogadja! Mindez Önök és a személyzet védelme érdekében történik.