Fogkő eltávolítás – Budai fogászat

Fogkő eltávolítás

A fogkő a fogakon megtapadó lepedék megkövesedése

Melynek káros következményei vannak, ínygyulladást, fogágybetegségeket, kellemetlen leheletet okozhat. Sokszor nem is kezeljük fogproblémáként a sárgás, barnás fogkövet, pedig elsődleges fogászati eljárás egy professzionális fogászati rendelőben.

A BMC Fogászati Centrumban a ma ismert leghatékonyabb fogkőeltávolítást alkalmazzuk, az ultrahangos fogkőeltávolítást. A fájdalommentes eljárás során az ultrahangos készülék lepattintja a fogkövet a fog felszínéről miközben vízzel hűti a fogakat. A fogfelszíneket az eljárás után polírozzuk, így a sima, fényes felszínen kevésbé gyorsan tapad meg a fogkő. A fogak épségének megőrzése és a fogágybetegségek megelőzése érdekében az ultrahangos fogkőeltávolítás elvégzése fél évente javasolt.


Időpontot foglalok

Kérjen időpontot hozzánk online!

Bejelentkezési űrlapunk kitöltése után munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt elérhetőségein időpont-egyeztetés céljából!

  Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a házat.

   

  Kivel találkozik a kezelések során?  Dr. Veszprémi Soma

  fogorvos

  Bővebben


  Dr. Bernschütz Bence

  fogorvos

  Bővebben


  Dr. Nagy Nándor

  fogorvos

  Bővebben
  Időpont foglalás
  Kedves Pácienseink 😷

  A megnövekedett fertőzések számát tekintve, az eddig is betartott magas fokú infekciókontrollt még magasabb szintre emeljük mindenki egészsége érdekében.

  Rendelőnk zavartalanul üzemel tovább, de pár fontos intézkedést hoztunk újra:

  Kérjük viseljen maszkot a rendelőbe érkezéskor

  Fertőtlenítse kezét a recepciós pulton kihelyezett kézfertőtlenítővel Lehetőség szerint kísérő nélkül érkezzen Amennyiben bármilyen tüntetet észlel magán, kérjük mondja le időpontját Ha 2 héten belül érkezett haza külföldről kérjük várja meg amíg letelik a 2 hét hazaérkezéstől számítva Ne ijedjen meg, ha kezelőorvosa és a személyzet speciális védőöltözetben fogadja! Mindez Önök és a személyzet védelme érdekében történik.
  Telefonálok