Implantátumok – Budai fogászat

Implantátumok

A hiányzó fogak pótlására a legkorszerűbb módszer az implantátum beültetése.

Fogászati Centrumunkban a fogászati problémák gyors, precíz megoldása mellett a száj és fogazat egészségügyi és esztétikai állapotának megőrzése az elsődleges célunk, aminek elengedhetetlen része a foghiány mielőbbi pótlása.

Az implantátum mesterséges foggyökér, mely tökéletesen beépül az állcsontba, így biztos alapot nyújt a rá épülő fix vagy kivehető fogpótlásnak. Alkalmazhatjuk egy vagy több foghiány esetében, vagy akár teljes fogatlanság során.

Fogászati konzultáció során implantátum beültetésére specializált fogszakorvosunk megvizsgálja Önt. Annak eldöntéséhez, hogy Ön alkalmas-e az implantátum beültetésére, CT felvétel szükséges. Ez alapján tudja meghatározni, hogy megfelelő-e az állkapocs csontállománya, vagy csontpótlás szükséges, valamint az implantátumok beültetését tudja pontosan megtervezni.

Az implantátum beültetése fájdalommentes és helyi érzéstelenítésben történik. A gyógyulási periódus 4-6 hónap. Ez idő alatt a beültetett implantátum becsontosodik, beépül és rögzül az állkapocsban. Ezután kerül fel az implantátumra a felépítmény, majd erre rögzíti fogorvosa a fogtechnikai laborban elkészített végleges, esztétikus fogpótlást.

parallax background

A Budai Fogászati és Implantológiai Centrumunkban a minőséget tekintve a legmagasabb szintet képviseljük.
Ezért az elérhető legmodernebb, legjobb anyagokat és technológiákat használjuk minden téren, így az implantológiában is.


Konzultációra jelentkezem
 

A fogászati implantátumok előnyei:


40 éve sikeres és megbízható eljárás


Nagyon jó ár-érték arány


Minimál invazív műtéti eljárás


Biokompatibilis anyagból készül, a szervezet befogadja


Hosszú távú, akár életre szóló megoldás


Jól megközelíti a saját fog érzetet


Segít a csontállomány megtartásában


Kifogástalan esztétika


Ellenálló a rágóerőknek


Stabilitást és kényelmet biztosít


Könnyű tisztíthatóság


Időpontot foglalok

A Nobel Biocare tudományos kutatásban és fejlesztésben az iparág leghosszabb, 40 éves múlttal rendelkező vállalata. A vállalat készítette el az első fogászati implantátumot, valamint elsőként iparosította a CAD/CAM alapú fogászati implantátumok gyártását.
Számos újabb technológiát vezettek be azóta is, amik közül több mára már iparági standarddá vált, ilyen például az All-on-4 technológia.


Konzultációra jelentkezem

A rendelőnkben használt implantátumok:


A foghiány helyén a csont elvékonyodik, egy része felszívódik.

Fogászatunkon a legkiválóbb minőségű csontpótló anyagokat használjuk és személyes adottságait figyelembe véve határozzuk meg a csontpótlás időpontját. Csontpótlás akkor szükséges, ha a fogimplantátum beültetés tervezett helyén nem áll rendelkezésre kellő mennyiségű és minőségű csont. Ez akkor fordul elő, ha a páciens hosszú időn keresztül küzd a foghiánnyal és nem pótoltatja hiányzó fogát, vagy a foghiány helyén a csont elvékonyodik, egy része felszívódik. A csontpótlás egy szájsebészeti beavatkozás során kerül pótlásra, ahol a páciens meglévő csontállománya kerül valamilyen csontpótló anyaggal feltöltésre.

A csontpótlás beavatkozás a páciens adottságaitól függően történhet a fogimplantátum beültetése előtt vagy pedig egy időben az implantálással. Amennyiben a csontpótlásra korábban kerül sor egy külön szájsebészeti beavatkozás alkalmával, úgy a csontpótló anyag beépülése, becsontosodása után – hónapokkal később – történik meg a fogimplantátum beültetése.

Állcsont szélesítés – Laterál Augmentáció

Ezzel a technikával az elvékonyodott csontot vastagítjuk meg, hogy ezáltal elég széles legyen a csont az implantátum beültetéséhez. Ez az eljárás elvégezhető az alsó és felső állcsonton is, beleértve a front és hátsó fog helyét is.

Kérjen időpontot hozzánk online!

Bejelentkezési űrlapunk kitöltése után munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt elérhetőségein időpont-egyeztetés céljából!

  Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a repülőt.

  Rendelési idő:

  Hétfő – Péntek: 8:00-20:00 óráig! Az utolsó foglalható időpont 19:00 óra

   

  Kivel találkozik a implantáció során?
  Dr. Veszprémi Soma

  fogorvos


  Időpont foglalás
  Telefonálok