Implantátumok

A hiányzó fogak pótlására a legkorszerűbb módszer az implantátum beültetése.

Fogászati Centrumunkban a fogászati problémák gyors, precíz megoldása mellett a száj és fogazat egészségügyi és esztétikai állapotának megőrzése az elsődleges célunk, aminek elengedhetetlen része a foghiány mielőbbi pótlása.

Az implantátum mesterséges foggyökér, mely tökéletesen beépül az állcsontba, így biztos alapot nyújt a rá épülő fix vagy kivehető fogpótlásnak. Alkalmazhatjuk egy vagy több foghiány esetében, vagy akár teljes fogatlanság során.

Fogászati konzultáció során implantátum beültetésére specializált fogszakorvosunk megvizsgálja Önt. Annak eldöntéséhez, hogy Ön alkalmas-e az implantátum beültetésére, CT felvétel szükséges. Ez alapján tudja meghatározni, hogy megfelelő-e az állkapocs csontállománya, vagy csontpótlás szükséges, valamint az implantátumok beültetését tudja pontosan megtervezni.

Az implantátum beültetése fájdalommentes és helyi érzéstelenítésben történik. A gyógyulási periódus 4-6 hónap. Ez idő alatt a beültetett implantátum becsontosodik, beépül és rögzül az állkapocsban. Ezután kerül fel az implantátumra a felépítmény, majd erre rögzíti fogorvosa a fogtechnikai laborban elkészített végleges, esztétikus fogpótlást.

A Budai Fogászati és Implantológiai Centrumunkban a minőséget tekintve a legmagasabb szintet képviseljük. Ezért az elérhető legmodernebb, legjobb anyagokat és technológiákat használjuk minden téren, így az implantológiában is.

A fogászati implantátumok előnyei:


40 éve sikeres és megbízható eljárás


nagyon jó ár-érték arány


minimál invazív műtéti eljárás


biokompatibilis anyagból készül, a szervezet befogadja


hosszú távú, akár életre szóló megoldás


jól megközelíti a saját fog érzetet


segít a csontállomány megtartásában


kifogástalan esztétika


ellenálló a rágóerőknek


stabilitást és kényelmet biztosít


könnyű tisztíthatóság


Időpontot foglalok

A BMC Budai Fogászati és Implantológiai Centrumban elérhető implantátum rendszer a prémium kategóriás Nobel Biocare cég csúcsminőségű termékei.

A Nobel Biocare implantátum

A Nobel Biocare tudományos kutatásban és fejlesztésben az iparág leghosszabb, 40 éves múlttal rendelkező vállalata. A vállalat készítette el az első fogászati implantátumot, valamint elsőként iparosította a CAD/CAM alapú fogászati implantátumok gyártását. Számos újabb technológiát vezettek be azóta is, amik közül több mára már iparági standarddá vált, ilyen például az All-on-4 technológia.

A rendelőnkben használt implantátumok:


Kérjen időpontot hozzánk online!

Bejelentkezési űrlapunk kitöltése után munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt elérhetőségein időpont-egyeztetés céljából!

Rendelési idő:

Hétfő – Péntek: 8:00-20:00 óráig! Az utolsó foglalható időpont 19:00 óra

 
 
Időpont foglalás
Kedves Pácienseink 😷

A megnövekedett fertőzések számát tekintve, az eddig is betartott magas fokú infekciókontrollt még magasabb szintre emeljük mindenki egészsége érdekében.

Rendelőnk zavartalanul üzemel tovább, de pár fontos intézkedést hoztunk újra:

  • Kérjük viseljen maszkot a rendelőbe érkezéskor
  • Fertőtlenítse kezét a recepciós pulton kihelyezett kézfertőtlenítővel
  • Lehetőség szerint kísérő nélkül érkezzen
  • Amennyiben bármilyen tüntetet észlel magán, kérjük mondja le időpontját
  • Ha 2 héten belül érkezett haza külföldről kérjük várja meg amíg letelik a 2 hét hazaérkezéstől számítva
  • Ne ijedjen meg, ha kezelőorvosa és a személyzet speciális védőöltözetben fogadja! Mindez Önök és a személyzet védelme érdekében történik.