Koronák, hidak és fogpótlások

A fogkorona olyan fogpótlás, amelyet nagyobb foganyagveszteség esetén alkalmazunk.

A fogpótlások olyan egyedileg tervezett koronák és hidak, melyek csiszolt fogakra vagy foghiány esetén beültetett fogimplantátumokra kerülnek, és teljes mértékben hasonlítanak az eredeti fogakra.


A fogkoronát az előzetesen lecsiszolt fogra ragasszuk fel, melyet a fogtechnikus lenyomat alapján készít el. A kiváló minőségű, esztétikailag tökéletesen a fogsorba illeszkedő korona ma már fémmentes anyagból készül. Gyorsan, egyszerűen és fájdalommentesen kerül fel, az esztétikai megjelenés mellett a fog funkcióját is tökéletesen ellátja.Amennyiben több, egymás melletti fog pótlására van szükség, a fogimplantátum beültetése mellett a hídpótlás a legjobb megoldás. A teljesen fémmentes kerámia hidakat rögzíthetjük a természetes fogakra vagy kerülhet fogimplantátumokra is. A természetes fogakra kerülő hidak esetében az egészséges fogak biztosítják az alátámasztást, melyeket lecsiszol a fogorvos annak érdekében, hogy a hidat biztonságosan rögzíteni tudja. A modern technológiának köszönhetően a hidak a legnagyobb pontossággal illeszkednek a fogsorba, teljesen észrevétlen viselője és környezete számára. A hidak esztétikailag és funkcionálisan is tökéletes megoldást nyújtanak. Színben, esztétikai megjelenésben és a szomszédos fogakhoz való illeszkedésben is teljes mértékben hasonlítanak az eredeti fogakhoz.

Foglalja le időpontját még ma!

Legyen szó fogkorona vagy híd fogpótlásról, a BMC Fogászati Centrum fogászai a legmodernebb eljárásokkal, a lehető legnagyobb tökéletességre és esztétikumra törekedve készítik el fogpótlását.

Forduljon hozzánk bizalommal, hívjon minket fogászati konzultációs időpontért a +36 70 771 5221-es telefonszámon!

Időpont foglalás

Kérjen időpontot hozzánk online!

Bejelentkezési űrlapunk kitöltése után munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt elérhetőségein időpont-egyeztetés céljából!

Rendelési idő:

Hétfő – Péntek: 8:00-20:00 óráig! Az utolsó foglalható időpont 19:00 óra

 
 
Időpont foglalás