Koronák, hidak és fogpótlások – Budai fogászat

Koronák, hidak és fogpótlások

A fogkorona olyan fogpótlás, amelyet nagyobb foganyagveszteség esetén alkalmazunk.

A fogpótlások olyan egyedileg tervezett koronák és hidak, melyek csiszolt fogakra vagy foghiány esetén beültetett fogimplantátumokra kerülnek, és teljes mértékben hasonlítanak az eredeti fogakra.A fogkoronát az előzetesen lecsiszolt fogra ragasszuk fel, melyet a fogtechnikus lenyomat alapján készít el. A kiváló minőségű, esztétikailag tökéletesen a fogsorba illeszkedő korona ma már fémmentes anyagból készül. Gyorsan, egyszerűen és fájdalommentesen kerül fel, az esztétikai megjelenés mellett a fog funkcióját is tökéletesen ellátja.


Jelentkezem kezelésre

Amennyiben több, egymás melletti fog pótlására van szükség, a fogimplantátum beültetése mellett a hídpótlás a legjobb megoldás. A teljesen fémmentes kerámia hidakat rögzíthetjük a természetes fogakra vagy kerülhet fogimplantátumokra is. A természetes fogakra kerülő hidak esetében az egészséges fogak biztosítják az alátámasztást, melyeket lecsiszol a fogorvos annak érdekében, hogy a hidat biztonságosan rögzíteni tudja. A modern technológiának köszönhetően a hidak a legnagyobb pontossággal illeszkednek a fogsorba, teljesen észrevétlen viselője és környezete számára. A hidak esztétikailag és funkcionálisan is tökéletes megoldást nyújtanak. Színben, esztétikai megjelenésben és a szomszédos fogakhoz való illeszkedésben is teljes mértékben hasonlítanak az eredeti fogakhoz.


Jelentkezem kezelésre

Kérjen időpontot hozzánk online!

Bejelentkezési űrlapunk kitöltése után munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt elérhetőségein időpont-egyeztetés céljából!

  Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a csészét.

   

  Kivel találkozik a kezelés során?  Dr. Veszprémi Soma

  fogorvos

  Bővebben


  Dr. Beke Zsófia

  fogorvos

  Bővebben


  Dr. Bernschütz Bence

  fogorvos

  Bővebben


  Dr. Nagy Nándor

  fogorvos

  Bővebben
  Időpont foglalás
  Telefonálok