Mosolytervezés – Budai fogászat

Mosolytervezés

A személyreszabott mosoly titka

A mosolytervezés révén a fogászati kezelés eredménye még annak megkezdése előtt előre látható, így Ön nem vállal semmilyen kockázatot.

A mosolytervezés technológiája révén az Ön személyre szabott mosolya ma már könnyedén elérhető és kivitelezhető, hiszen a megszépült mosolya a kezelőorvossal együttműködve előre kerül megtervezésre egy speciális fogászati tervező szoftver segítségével. A gondos mosolytervezés során fotók és videók elemzésével előre látni fogja, hogy milyen fogforma, hossz és szín illik Önhöz a legjobban, ami alapján készítjük el a végeredményt. Amennyiben szeretné, modellezni is tudjuk a végeredményt.

A modellezés során készítünk egy prototípust anélkül, hogy hozzányúlnánk a fogaihoz, és mégis valóságban láthatja, hogy hogyan is fog kinézni a végleges eredmény. A BMC Fogászati Centrumban a mosolytervezés, a prototípus és a végleges mosoly elkészítése során is a lehető legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, és a leghatékonyabb fogászati szolgáltatást biztosítjuk Önnek.

Kérjen időpontot hozzánk online!

Bejelentkezési űrlapunk kitöltése után munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt elérhetőségein időpont-egyeztetés céljából!

  Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a szívet.

  Rendelési idő:

  Hétfő – Péntek: 8:00-20:00 óráig! Az utolsó foglalható időpont 19:00 óra

   
   
  Időpont foglalás
  Telefonálok