Sürgősségi ellátás – Budai fogászat

Sürgősségi ellátás


A fogfájás megszüntetése

A fogfájás az egyik legkellemetlenebb fájdalom, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni. A fogfájás különböző lehet, éles, tompa, folyamatos, esetleg rohamszerűen jelentkező fájdalom, fogsorra, állkapocsra kisugárzó vagy egy fogra lokalizált fájdalom. A fájdalom típusától függetlenül csillapítsuk a fájdalmat, míg eljutunk fogorvoshoz!

Fogfájás jelentkezésének számos oka lehet: fogszuvasodás, fogbélgyulladás, íny visszahúzódás, elhalt fogból kiinduló gyulladások, fogágybetegségek gyulladásos tünetei, fogérzékenység, fogkopás, bölcsességfog növekedése okozta fájdalom, vagy a fogak sérülése miatti fájdalom.

Tartósan jelentkező, vagy hosszan elhúzódó fogfájás esetén keresse fel mihamarabb rendelőnket, ahol akár sürgősségi ellátás során a lehető legrövidebb időn belül fogadjuk és orvosoljuk fogfájdalmát.

Kérjen időpontot hozzánk online!

Bejelentkezési űrlapunk kitöltése után munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt elérhetőségein időpont-egyeztetés céljából!

  Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a személyautót.

  Rendelési idő:

  Hétfő – Péntek: 8:00-20:00 óráig! Az utolsó foglalható időpont 19:00 óra

   

  Kivel találkozik a kezelések során?  Dr. Veszprémi Soma

  fogorvos

  Bővebben


  Dr. Beke Zsófia

  fogorvos

  Bővebben


  Dr. Bernschütz Bence

  fogorvos

  Bővebben


  Dr. Nagy Nándor

  fogorvos

  Bővebben
  Időpont foglalás
  Kedves Pácienseink 😷

  A megnövekedett fertőzések számát tekintve, az eddig is betartott magas fokú infekciókontrollt még magasabb szintre emeljük mindenki egészsége érdekében.

  Rendelőnk zavartalanul üzemel tovább, de pár fontos intézkedést hoztunk újra:

  Kérjük viseljen maszkot a rendelőbe érkezéskor

  Fertőtlenítse kezét a recepciós pulton kihelyezett kézfertőtlenítővel Lehetőség szerint kísérő nélkül érkezzen Amennyiben bármilyen tüntetet észlel magán, kérjük mondja le időpontját Ha 2 héten belül érkezett haza külföldről kérjük várja meg amíg letelik a 2 hét hazaérkezéstől számítva Ne ijedjen meg, ha kezelőorvosa és a személyzet speciális védőöltözetben fogadja! Mindez Önök és a személyzet védelme érdekében történik.
  Telefonálok