Sürgősségi ellátás

A fogfájás megszüntetése

A fogfájás az egyik legkellemetlenebb fájdalom, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni. A fogfájás különböző lehet, éles, tompa, folyamatos, esetleg rohamszerűen jelentkező fájdalom, fogsorra, állkapocsra kisugárzó vagy egy fogra lokalizált fájdalom. A fájdalom típusától függetlenül csillapítsuk a fájdalmat, míg eljutunk fogorvoshoz!

Fogfájás jelentkezésének számos oka lehet: fogszuvasodás, fogbélgyulladás, íny visszahúzódás, elhalt fogból kiinduló gyulladások, fogágybetegségek gyulladásos tünetei, fogérzékenység, fogkopás, bölcsességfog növekedése okozta fájdalom, vagy a fogak sérülése miatti fájdalom.

Tartósan jelentkező, vagy hosszan elhúzódó fogfájás esetén keresse fel mihamarabb rendelőnket, ahol akár sürgősségi ellátás során a lehető legrövidebb időn belül fogadjuk és orvosoljuk fogfájdalmát.

Kérjen időpontot hozzánk online!

Bejelentkezési űrlapunk kitöltése után munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt elérhetőségein időpont-egyeztetés céljából!

Rendelési idő:

Hétfő – Péntek: 8:00-20:00 óráig! Az utolsó foglalható időpont 19:00 óra

 
 
Időpont foglalás
Kedves Pácienseink 😷

A megnövekedett fertőzések számát tekintve, az eddig is betartott magas fokú infekciókontrollt még magasabb szintre emeljük mindenki egészsége érdekében.

Rendelőnk zavartalanul üzemel tovább, de pár fontos intézkedést hoztunk újra:

  • Kérjük viseljen maszkot a rendelőbe érkezéskor
  • Fertőtlenítse kezét a recepciós pulton kihelyezett kézfertőtlenítővel
  • Lehetőség szerint kísérő nélkül érkezzen
  • Amennyiben bármilyen tüntetet észlel magán, kérjük mondja le időpontját
  • Ha 2 héten belül érkezett haza külföldről kérjük várja meg amíg letelik a 2 hét hazaérkezéstől számítva
  • Ne ijedjen meg, ha kezelőorvosa és a személyzet speciális védőöltözetben fogadja! Mindez Önök és a személyzet védelme érdekében történik.