BEYOND prémium hidegfényes fogfehérítés

mely nem csupán a fogak felszínét, de annak mélyebb rétegeit is képes megtisztítani és az elszíneződéseket megszüntetni.

Ez nem álom, könnyen lehetnek fogai akár több árnyalattal világosabbak! Amennyiben nem elégedett fogai színével, válassza a biztonságos Beyond fogfehérítést rendelőnkben!

BEYOND prémium hidegfényes fogfehérítés

mely nem csupán a fogak felszínét, de annak mélyebb rétegeit is képes megtisztítani és az elszíneződéseket megszüntetni.

Ez nem álom, könnyen lehetnek fogai akár több árnyalattal világosabbak! Amennyiben nem elégedett fogai színével, válassza a biztonságos Beyond fogfehérítést rendelőnkben!

Az akció limitált ideig elérhető

nap
óra
perc

Beyond fogfehérítés - rendelőnk orvosainak egyöntetű ajánlásával

Ma már számtalan fogfehérítő eljárás létezik. Ha fogfehérítésen gondolkodik, első körben el kell döntenie, hogy professzionális rendelői fogfehérítést szeretne, vagy otthoni fogfehérítést. Előbbi nagy előnye, hogy biztonságos körülmények közt zajlik, dentálhigiénikus felügyelete alatt. Az alkalmazható gél hatásfoka sokkal erősebb, ezáltal az elvárt végeredmény is garantáltan szemmel láthatóbb lesz.

Az otthoni fogfehérítés kíméletes, akár többször is elvégezhető egymás után, ám olyan látványos eredményt nem produkál, mint a rendelői változat.

A Beyond fogfehérítés nagy előnye, hogy a speciális hidegfény terápiával teljes mértékben kiküszöbölhető a fehérítés okozta fogérzékenység. A speciálisan erre a célra kifejlesztett lámpa a legfejlettebb fényszűrő technológiával rendelkezik, ezáltal a kezelés teljes mértékben mentes a fogakat és nyálkahártyát károsító UV és infravörös sugaraktól.

Régóta vágyik fehérebb fogakra? Próbálja ki a Beyond fogfehérítést és élvezze ragyogó mosolyát akár 3-4 éven keresztül!

A Beyond fogfehérítés lépései

01

Fogszínskála segítségével megállapítjuk a fogak eredeti, kezelés előtti színárnyalatát.

02

Professzionális fogtisztítás és fogkőeltávolítás nélkül nem vágunk bele a fogfehérítésbe.

03

Ínyvédő géllel kenjük be az ínyt, mely rövid idő alatt “megszilárdul”, pajzsként védve azt a peroxidos fehérítő géltől.

04

A fogfehérítő gélt felvisszük a fogakra.

05

Hidegfényes megvilágítás segítségével aktiváljuk a fehérítő gél hatásfokát.

06

A gél felkenését akár 3 alkalommal is megismételhetjük, a kívánt eredmény elérése érdekében.

07

Fluoridos géllel ápoljuk a fogakat, csökkentve ezzel az esetleges fogérzékenységet.

08

Utolsó lépésként fogszínskála bemérést végzünk, hogy lássuk teljesült-e a kívánt színárnyalat elérése.

Jöjjön el párjával fogfehérítésre!

Mit tartalmaz a
Beyond fogfehérítés ára?

Páros Beyond Fogfehérítés

89 900 ft/fő

A kezelés magába foglalja a fogak előkészítését és polírozását, valamint a rendelői Beyond® fogfehérítést.

Pácienseink Beyond fogfehérítéssel kapcsolatos leggyakoribb kérdései

A kezelés abszolút nem fáj, és a hidegfényes megvilágításnak köszönhetően később sem okoz fogérzékenységet.
A fogfehérítő gél csak a saját fogakon fejti ki hatását. A fogpótlásokról az elszíneződéseket eltávolítja, de magát a pótlás színét nem változtatja meg a fehérítő gél.
A rendelőnkben igénybe vehető Beyond fogfehérítés ára már tartalmazza a professzionális fogtisztítás költségeit.
A fehérítés megközelítőleg egy órát vesz igénybe. A teljes időtartam függ attól, hogy hányszor visszük fel a fehérítő gélt, illetve milyen mértékű fogtisztításra van szükség a kezelést megelőzően.
Klinikai tesztek és tanulmányok igazolják, hogy a hidrogén peroxiddal történő fogfehérítés a legbiztonságosabb fogászati és esztétikai eljárás.

Kismamák és 18 évnél fiatalabbak esetén nem javasoljuk a fogfehérítő kezelések alkalmazását. 

Ne várjon tovább, kérjen időpontot most!
Az akció időtartama: 2024.03.31.

Tekintse meg akciós fogászati kezeléseinket akár 30%
KEDVEZMÉNNYEL!

Miért választanak minket pácienseink?

Empátiával fordulunk pácienseink felé

Számunkra mindig a páciens van a középpontban. Minden esetben arra törekszünk, hogy a lehető legjobb megoldást találjuk meg a pácienseink számára, figyelembe véve a páciens igényeit.

Teljes fogászati ellátás egy helyen

Legyen szó gyermekfogászatról, fogszabályzásról, általános fogászatról, vagy bonyolultabb fogbeültetésről, nálunk biztonságban lehet. Minden szakterületet lefedünk és a megfelelő szakorvos várja Önt.

Teljes körű felvilágosítás

Nagy hangsúlyt fektetünk pácienseink felvilágosítására. Nálunk a páciens bármikor kérdezhet és mi minden felmerülő kérdést tisztázunk. Így kezelési terveink átláthatóak és végig követhetőek, ami biztonságérzetet ad a pácienseknek.

Csúcsminőségű anyaghasználat

Csak a legkorszerűbb és legmodernebb anyagokat és eszközöket használjuk a kezelések során. A minőségben nem ismerünk kompromisszumot. A prémium kifejezés nálunk a kezelés minőségét jelzi és nem az árakat.

Magasan képzett orvos csapat

Rendelőnkben nemzetközileg is elismert fogorvosok dolgoznak. Rendszeresen vannak belső képzéseink, emellett állandó résztvevői vagyunk rangos hazai és elismert külföldi továbbképzéseknek is.

Nagyon jó ár-érték arány

Rendelőnk ár képzésében az játszik szerepet, hogy a csúcsminőségű kezeléseket elérhető áron kínáljuk pácienseinknek. Kompromisszumot csak az ár képzésben kötünk, a kezelés minőségében soha.

Google értékeléseink

Dalma Takács
Dalma Takács
2023-04-15
Nagyon kedvesek és segítőkészek. Mindig profi és fájdalommentes munkát végeznek. Én Dr. Kovács Mátéhoz szoktam járni és csakis ajánlani tudom.
Richard Simon
Richard Simon
2023-03-14
A legprofibb hely és környezet, szakmai tudásból sincs hiány. A kezeléseim alatt Dr. Borfai Diána kezei között maximális biztonságban éreztem magam, mindemellett teljeskörű tájékoztatást is kaptam . Hálás köszönet a doktornőnek és a BMC csapatának! Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Norbert Kövesdi
Norbert Kövesdi
2023-03-02
Profi és kedves ellátás! 5*
Kálmán Szűcs
Kálmán Szűcs
2023-02-28
Gyermekkoromtól fogva nagyon sok problémám volt a fogaimmal. Már 10 évesen megkaptam az első koronámat, amelyet számos követett. Jelenleg 58 éves vagyok és mondhatni nagyon sok benyomást gyűjtöttem össze a fogászati kezelések területén. Ajánlás útján kerültem a BMC fogászatra. Dr. Veszprémi Soma tanácsára a teljes felső fogsor pótlására az All-on-4 Implantátum rendszer mellett döntöttem. Soma mindent türelemmel elmagyarázott, hogy mit és miért csinál. Az egész több órás műtét szinte teljesen fájdalommentesen zajlott le mindenféle negatívum nélkül. Ami szintén fontos, hogy azonnal kaptam egy kirakat fogsort, az az egy napot sem kellet fog nélkül lennem. Most már elkészült a végleges fogsorom, ami tökéletesen jó, azonnal megszoktam, mintha mindig is ott lett volna. Köszönöm Dr. Veszprémi Somának és kedves munkatársainak Rékának és Csengének, hogy új dimenzióba helyezték, amit addig a fogászati kezelésekről tapasztaltam. Köszönöm még Andinak és Katának, akik recepciósként mindig kedvesen fogadtak. Amit láthattam a nagy hozzáértés, közvetlen ügyfélbarát légkör és profi munkavégzés. Mindenkinek csak ajánlani tudom még úgyis, hogy Debrecenből kellett a kezelésekre felutaznom.
Viktória Szpisják
Viktória Szpisják
2023-02-15
Az egész csapat professzionális, nagy tudású szakamberekből áll, akik nem mellesleg kedvesek és megértőek is! Külön kiemelném Dr. Veszprémi Somát, aki hatalmas empátiával kezeli pácienseit, részletesen elmagyarázza, hogy mi várható a beavatkozáson és türelmesen válaszol a felmerülő kérdésekre is.
Donát Kiss
Donát Kiss
2023-02-09
Fogkőszedésre mentem a klinikára. Nagy Csenge nagyon kedvesen, és részletesen tájékoztatott a kezelésről, és hasznos száj higiéniai tanácsokkal látott el. A kezelésről egy csomaggal távoztam aminek kifejezetten örülök. Igazából azért választottam ezt a klinikát, mert a Budai Magánklinikán már nagyon közvetlen, és tapasztalt szakemberek vizsgáltak engem, és nagyon örülök hogy ez most így volt. 🙂
Gyöngyi Simó
Gyöngyi Simó
2023-01-28
Szívből ajánlom mindenkinek a BMC Fogászatot!!! Kellemes környezet, profi csapat, kedvesség! Bölcsességfog fájdalommentes eltávolítása, félelem nélkül ☝️valóban létezik!!! Hálásan köszönöm az "élményt" Dr. Régeni Bélának és kedves munkatársának! 5⭐️
Barbara Borbély
Barbara Borbély
2023-01-28
Nagyon hálás vagyok!😍 Ha félsz olvasd végig!!! Dr. Raul Anita és Meggyes Réka munkája egyszerűen levettek egy akkora terhet a vállamról, hogy innentől kezdve, ha csak a szikrája merül fel a fogorvosnak, már jövök is hozzájuk! Gyerekkori traumával jelentkeztem be ide, fájó,lyukas foggal. Soha többet nem megyek máshová szerintem, csakis ide!😊 Vigyorogva jöttem ki a rendelőből, mintha kicseréltek volna. Egyáltalán nem fájt egy pillanatra sem, 2 fogam kellett majdnem gyökérkezelni, viszont meg tudták menteni őket, úgy, hogy kitisztították és betömték. Mindeközben nem is tudtam volna félni, a kedves Doktornő és Asszisztense folyamatosan tájékoztattak, hogy mi következik, mire számítsak. (Ráadásul úgy aludtam este mint a bunda, a frissen tömött fogaimmal, és másnap reggel sem erzetem Nagyon sokat jelentett nekem, ez volt az első kezelésem az incidens óta, és én sem hiszem el, de bejelentkeztem egy következő kezelésre is, minden félelem nélkül!! Bátran ajánlom, minden kétségem a fogorvosokkal kapcsolatban itt megszűnt!😊 Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a precíz, hozzáértő munkát, minden tiszteletem az Önöké!
Zsuzsanna Bossànyi
Zsuzsanna Bossànyi
2023-01-10
Super nice staff and doctors. Me and my boyfriend go here to two different dentists and they both are not only kind but they make you feel safe and that their priority is indeed to give the best treatment. During the first free consultation they took their time to make sure we understand the possible treatments and differences. The environment is luxurious, always clean and the mood is always set. Definitely suggesting it to friends.
Balazs Pal
Balazs Pal
2022-12-16
Első élményem ezen a fogászaton, mert az előző megszűnt. Bölcsességfog-problémával kerestem fel őket, 1-2 napon belül kaptam időpontot konzultációra. Eltávolítást javasoltak, röntgen alapján nem a könnyű esetek közé tartozott. A "műtétre" korábbi élményekkel érkeztem és határozottan pozitív csalódással távoztam: a beavatkozás gördülékenyebb volt, mint pár éve a másik fogamnál, és fájdalommentes . Az orvos, kérésemre, folyamatosan kommentálta, hogy mit miért csinál. Az asszisztens szintén. Én már csak ilyen kíváncsi típus vagyok 🙂 A recepciós kedves, segítőkész. Mindannyian profik, csak ajánlani tudom a csapatot.

Budai Fogászati Centrum

Hétfő - Péntek: 8 - 20 óra

1117 Budapest, Fehérvári út 82.

Kapcsolat

  Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a zászlót.

  Mi történik az
  időpontfoglalás után?

  01.

  Űrlap kitöltése

  Kérjük adja meg adatait, illetve válassza ki, hogy milyen kezelésre szeretne időpontot foglalni. Megjegyzésben kérjük jelezze felénk, hogy e-mailben vagy telefonon kereshetjük Önt.

  02.

  Időpont egyeztetés

  Páciens koordinátoraink, pár órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeik egyikén.

  03.

  Visszaigazolás

  Időpont egyeztetés után megerősítő üzenetet kap email címére a megbeszélt időpontja részleteiről.

  Egészségpénztári partnereink