Héjkerámia a gyönyörű mosolyért - Budai Fogászati és Implantológiai Centrum

Héjkerámia a gyönyörű mosolyért


Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a mosoly megszépítő beavatkozásunk, amit teljesen kerámia héjakkal érünk el. Rohamosan növekszik azon pácienseink száma, akik szeretnék a mosolyukat tökéletesíteni, javítani a fogak alakján és gyönyörű egységes fogszínt szeretnének. A héjkerámia népszerűsége annak köszönhető, hogy gyönyörű mosolyt lehet varázsolni viszonylag rövid idő alatt (akár egy hét), tartós eredményt ad és minimális fogkezeléssel kivitelezhető. Vannak olyan esetek is, amikor a fogak preparálása nélkül is felragaszthatók a kerámia héjak. Lehet alkalmazni egy fog esetében is, amennyiben egy adott fog kinézetén akarunk javítani, de legtöbbször teljes mosoly átalakításhoz készítjük, akár állcsontonként tizenkét fogra is.

KÉRJEN IDŐPONTOT

Héjkerámia – Veneer


Héjaknak hívjuk azokat a kontaktlencse vékonyságú kerámia lapocskákat, amiket a fogak látható felszínére ragasztva tudunk javítani azok alakján, hosszán, színén és összhatásán. Manapság már elérhető áruk miatt széles körben elterjedtek. Legtöbbször olyan esetekben alkalmazzuk, amikor a fogak éli része letöredezett; a páciens nem elégedett a fogai színével és már fogfehérítéssel sem lehet világosítani a fogakat; ha rések vannak a fogak között; ha túl rövidek a fogak és javítani kell a hosszukon; ha túl hosszúak a fogak; ha rendezetlenek a fogak, de nem szeretne fogszabályozó kezelést (instant fogszabályozás)


KÉRJEN IDŐPONTOT

Hogyan készül a héjkerámia?


Az kerámia héjak minden esetben CAD-CAM eljárással készülnek. Ez azt jelenti, hogy egy számítógépes szoftver segítségével tervezik meg és számítógép vezérelt gép állítja elő. Az így elkészült héj mikron pontosságú. A precíziós gépesített előállításnak köszönhetően a végeredmény nagyon tartós és magas minőségi standardokkal rendelkezik. A héjak színe lehet festve, ilyenkor a felületét is teljes mértékben a gép állítja elő. Vagy lehet leplezve kerámiával, ilyenkor a héj színét jobban egyénre lehet szabni. Mindkét eljárásnak van előnye, fontos, hogy az adott helyzetre jól legyen megválasztva technológia.


KÉRJEN IDŐPONTOT

Milyen anyagból készülnek a kerámia hájak?


Az Ivoclar cég üvegkerámiája az E.Max fantázianevű anyag. Fizikai tulajdonságai száz százalékban megegyezzenek a természetes fogéval, ezért kerámia héjakkal tökéletes végeredmény érhető el. Szakítószilárdsága a rágóerőnek több mint húszszorosa, ettől rendkívül tartós is. Szintén az Ivoclar cég által kifejlesztett ragasztórendszernek köszönhetően rendkívül erősen tapad a fog felszínéhez.


KÉRJEN IDŐPONTOT

Héjkerámia készítésének
menete fájdalommentesen.

Fájdalommentes kezelés, profi szakemberek, kedvező árak, családias környezetben


01 - Lépés

Az első vizsgálat során átbeszéljük a páciens igényeit, elképzeléseit. Ezek szem előtt tartásával alakítjuk ki a kezelési tervet. A konzultáció során fényképes dokumentációt készítünk és ha kell röntgen és CT felvételekkel pontosítjuk a képet.02 - Lépés

Tájékoztatjuk a pácienst a kezelési tervről, a kezeléssel kapcsolatos kérdéseket tisztázzuk.03 - Lépés

Szinte minden esetben készítünk egy prototípust, amit a fogakra helyezve a páciens még az előtt meggyőződhet a végeredményről, hogy elkezdjük a kezelést. Így nyugodtan fogja várni a végeredményt.04 - Lépés

Teljes körű érzéstelenítést alkalmazunk, annak érdekében, hogy a kezelésből semmit se érezzen és így a kezelés alatt teljes nyugalomban lehessen.
05 - Lépés

A fogat előkészítjük precíz preparációval, annak érdekében, hogy a héjkerámia felragasztható legyen. Ez a lépés abban az esetben kihagyható, ha úgy lehet héjat felragasztani, hogy nem kell a fogakhoz nyúlni.06 - Lépés

Az előkészített fogról digitális szkennelt vagy hagyományos precíziós lenyomatot készítünk.07 - Lépés

Mindig gondoskodunk ideiglenes héjakról, hogy növeljük a várakozás alatti komfortérzetet.08 - Lépés

Egy következő kezelés alkalmával a fogtechnikai laboratóriumból megkapott héjakat nagy körültekintés mellett felragasztjuk a fogakra.


Mindig arra törekszünk, hogy az Ön
igényeit szem előtt tartva a lehető legjobb
megoldást találjuk meg Ön számára.

BŐVEBBEN RÓLUNK

Gyakori kérdések

Hol lehet parkolni?
A Budai Fogászati és Implantológiai Centrum ingyenes parkolási övezetben van. A rendelő előtt vagy a környező utcákban lehet találni ingyenes parkolási lehetőséget. Tanácsoljuk, hogy az időpontja előtt győződjön meg arról, hogy pontosan tud érkezni a megbeszélt időpontra.
Mikor érkezzek az első időpontomra?
Érdemes az első időpontra legalább 15 perccel korábban érkezni. Az első találkozás alkalmával végig kell menni egy dokumentációs kérdőíven, aminek megválaszolása olykor 15 perecet is igénybe vehet.
Mi a teendő sürgős esetben?
Sürgős esetben haladéktalanul kérjen időpontot elérhetőségünk valamelyikén és még aznap soron kívül fogadjuk Önt, hogy kínzó fogászati problémáját orvosoljuk. Itt tud időpontot kérni
Fájni fog a kezelés?
Rendelőnkben a legkorszerűbb érzéstelenítő anyagokat használjuk, így nem csak az érzéstelenítő hatása gyorsabb, de a kezelés utáni kellemetlen órákig tartó zsibbadást is fel tudjuk gyorsítani, így sokkal hamarabb távozik az érzéstelenítő szer lehetőséget teremtve az étkezésre.
Tudok-e kártyával fizetni?
Természetesen, rendelőnkben lehetőség van kártyás fizetésre. Valamennyi szolgáltató által kibocsátott kártya elfogadott nálunk. Az igen közkedvelt "paypass" és "ApplePay" szolgáltatás is elérhető. Van lehetőség továbbá, hogy deviza számlájához tartozó kártyával fizessen.
Tudok-e egészségpénztári kártyával fizetni?

Természetesen, rendelőnk szinte valamennyi egészségpénztárral partneri viszonyban áll. Többek között:

 • Patika Egészségpénztár
 • Új Pillér Egészségpénztár
 • OTP Egészségpénztár
 • MKB – Pannónia Egészség és Önsegélyező Pénztár
 • Prémium Egészségpénztár
 • Allianz Hungária Egészség-és Önsegélyező Pénztár
 • MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár
 • Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár

Amennyiben nem találja a fent felsorolt Egészségpénztárak között az Ön szolgáltatóját, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Mitől lesznek fehérebbek a fogaim?
Az elszíneződött, sárgás fogak kialakulása mögött gyakran a fogkő és az elszínező anyagok lerakódása áll. Sokszor a megoldás egyszerűbb mint gondolná. Legtöbbször a professzionális tisztítás és Airflow kezelés gyönyörű eredményt hoz. Ha ennél is szebb végeredményt szeretne, akkor ajánljuk Önnek a biztonságos fogfehérítő eljárásokat. Itt részletesebben olvashat a fogfehérítésről
Hogyan kapok időpontot?

Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségünk egyikén a +36 70 771 5221 vagy az info@bmcfogaszat.hu e-mail címen és páciens koordinátoraink készségesen segítenek Önnek a megfelelő időpont kiválasztásában. Lehetőség van online időpontfoglalásra is, ehhez kattintson az online szeretnék időpontot kérni linkre.

Mi vár rám az első alkalommal a fogászaton?
Mindig törekszünk arra, hogy pácienseink empatikus és családias légkörbe érkezzenek valamennyi kezelésük alkalmával. Első alkalommal megismerkedhet a kezelő orvosával, aki szakterülete specialistája. Mindenre kiterjedő konzultáció alkalmával meggyőződhet arról ,hogy mi lenne az Ön számára legmegfelelőbb kezelés.
Miert van szükség röntgen vagy 3D felvételre?
A fogászati állapotfelmérés és kezelési terv készítésének egy meghatározó része, hogy modern képalkotó eljárással 2D röntgen vagy 3D CT felvételt készítünk. Ezeken a rendkívül részletgazdag felvételeken semmilyen elváltozás nem maradhat észrevétlen, legyen bármilyen kicsi is. A modern berendezéseknek köszönhetően a felvétel készítésének nagyon minimális a sugárterhelése, így használata biztonságos.

Miért választanak
minket pácienseink?Google értékeléseink


Esther Komonyi
Esther Komonyi
2022-01-02
A legjobb fogorvos,akit valaha làttam...
Cargo Bazsi
Cargo Bazsi
2021-11-03
Soha nem láttam ilyen profi fogászatot ,rendkívül kedvesek és udvariasak ! Szakmailag szerintem a legjobbak ! Itt megragadom az alkalmat hogy mégegyszer megköszönjem Veszprémi doktor úrnak hogy a lehetetlent is megoldotta ! Csak ajánlani tudom őket ! Ár és szakmai arányban a legjobbak ! 🙌 Ha szép fogakat akartok gyertek ide !👍
Ilyés Angella
Ilyés Angella
2021-10-15
Szakmailag, emberileg kifogásolhatatlan csapat! Mindenki nagyon kedves és együttérző, türelmes. Még soha nem mentem ilyen szívesen fogászatra és távoztam boldogabban!
Anita Onáka
Anita Onáka
2021-08-31
Profi, betegközpontú, rendkívül kedves és emberies csapat. Legnagyobb félelmeimmel mentem el hozzájuk foghúzásra, és minden túlzás nélkül mondhatom, hogy teljesen fájdalommentes volt az egész procedúra. Mindenről kaptam tájékoztatást, és minden kérdésemre kielégítő választ. Ajánlom mindenkinek, csodálatos csapat! :)
Gábor Basa
Gábor Basa
2021-07-13
Dr. Király Evelin a legjobb :) profizmus, kedvesség, empátia. Az összes kezelés abszolút pozítiv élmény volt.
Ilona Horváth
Ilona Horváth
2021-07-12
Életem során sajnos nagyon sokszor kellett fogorvoshoz mennem, de soha nem találkoztam még ilyen kedves, elhivatott, betegközpontú, kimagasló szakmaisággal rendelkező csapattal. Több hónapja tartó kezelésem lassan a végéhez ér (szinte már hiányozni fog:)), így ezúton is nagyon köszönöm Petzke Anna doktornő végtelen türelmét, hogy akkor is mosolygott, amikor mégis meggondoltam magam egy-egy eldöntött kezelést illetően, és abból hozta ki a legtöbbet, amit anyagilag megengedhettem magamnak. Csak ajánlani tudom mindenkinek, nem fognak csalódni.
Margit Garcia
Margit Garcia
2021-07-07
I was searching for a good dentist in Budapest and was referred to Dr. Veszprémi. This doctor and his staff were great. Everybody was very friendly and they really made me feel comfortable since I was scared of getting an implant. Dr. Veszprémi took his time to explain everything in detail and also my options since i didn't have enough bone structure. I didn't feel any pain at all and he communicated every step during placing the implant. My visit to this dental office took my fear of any future dental treatments and I will definitely choose Dr. Veszprémi for all my dental needs. Thank you for this outstanding experience and great prices.
Krisztián Kocsis
Krisztián Kocsis
2021-06-24
A legjobb fogorvosi rendelő Budapesten. Őszintén tudom ajánlani a szolgáltatásaikat. Midnenki nagyon kedves, mosolygós és segítőkész. Dr Veszprémi Soma csodálatos munkát végez asszisztensével Csengével együtt. Mindig elmagyarázza részletesen mit csinál és mire számíthatok.
Tamás Csala
Tamás Csala
2021-06-08
Szerencsém, hogy a BMC Dental van hozzám a legközelebb. Kedvesek segítőkészek és a beavatkozás fájdalommentes volt! Dr. Veszprémi Soma és asszisztense Nagy Csenge remekül helyrehozták fogamat aminek már gondolatban búcsút intettem. Köszönöm!
Péter Ébel
Péter Ébel
2021-05-13
Dr Petzke Anna a doktornőm, mindig profi és gyors a kezelés. Az ember elfelejti hogy fogászaton ül, olyan idilli a hangulat. A csapat mindig nagyon kedves és mosolygós, bár most a maszktól csak a mosolygós szemeket látni de az is bőven elég :D Nem volt még soha panaszom, még az érzéstelenítő injekciót se lehet soha érezni.. ajánlom :)

Budai Fogászati Centrum

 

Kérjen időpontot, online

Hétfőtől péntekig 8:00-19:00 között rendelünk, de kérhet időpontot online a nap bármely percében!

  Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a zászlót.


  Mi történik az időpontfoglalás után?

  Héjkerámia

  Űrlap kitöltése

  Kérjük adja meg adatait, illetve válassza ki, hogy milyen kezelésre szeretne időpontot foglalni. Megjegyzésben kérjük jelezze felénk, hogy e-mailben vagy telefonon kereshetjük Önt.
  Héjkerámia

  Időpont egyeztetés

  Páciens koordinátoraink, pár órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeik egyikén.
  Héjkerámia

  Visszaigazolás

  Időpont egyeztetés után megerősítő üzenetet kap email címére a megbeszélt időpontja részleteiről.  

  Egészségpénztári Partnereink