3D CT navigált fogimplantátum beültetés - Budai Fogászati és Implantológiai Centrum

A fogbeültetés legújabb dimenziója nyílt meg
a 3D CT navigált módszerrel


Az eljárás lényege, hogy a 3D fog CT alapján egy számítógépes rendszerben lehet az implantátum pozícióját meghatározni. A rendszer segítségével mód nyílik arra, hogy a legideálisabb pozícióba tervezzük meg a fogimplantátumot. A rendszer ezután legyárt 3D nyomtatóval egy műtéti sablont (guide).

A sablon fogja meghatározni a beültetés alatt a fog implantátum helyét. Ezzel az eljárással tizedmilliméter pontossággal ugyanabba a pozícióba kerül be a fog implantátum, mint ahogy azt korábban megterveztük.

A műtéti sablon segítségével teljesen biztonságos a beültetés és sokszor az íny feltárása nélkül kivitelezhető. Gyorsabb beavatkozást tesz lehetővé és a műtét utáni lábadozás is sokkal kedvezőbb.

KÉRJEN IDŐPONTOT

Pontos tervezés a tökéletes végeredményért


Minden esetben -akár egy darab implantátum beültetés után, akár teljes állcsont rehabilitálás nál- CT felvétel alapján egy erre fejlesztett számítógépes szoftverben tervezzük meg a műtétet. Így nyugodt körülmények között, a lehető legnagyobb pontossággal tudjuk meghatározni az adott esetben legalkalmasabb implantátum hosszt és átmérőt. Ezzel a digitális tervezéssel elkerülhetők a komplikációk, rövidülhet a gyógyulási idő és legideálisabb helyzetben lesz az implantátum. Ezután minden esetben egy személyre szabott kezelési tervvel egybekötött árajánlatot készítünk, amiben minden tétel fel van tüntetve transzparensen, rejtett költségek nélkül.


KÉRJEN IDŐPONTOT

3D CT navigált implantátum beültetés előnyei


 • biztonságos és kiszámítható
 • az így beültetett implantátumokra azonnal tudunk ideiglenes fogat tenni
 • kisebb műtéti megterhelés, rövidebb gyógyulási idő
 • a komplikációk és szövődmények lehetősége gyakorlatilag nulla
 • a legtöbb esetben elkerülhető a csontpótlás
 • akár ínyformázás és implantátum feltárás nélkül is kivitelezhető, ezáltal hamarabb elkészül a végleges fogpótlás

KÉRJEN IDŐPONTOT

Műtéti sablon -
a teljes precizitás jegyében


Manapság széles körben elterjedtek a műtéti sablonok (Nobel Guide, ICX Magellan). A számítógép segítségével, meghatározott implantátum pozíciók alapján, lehetőségünk van legyártani 3D nyomtatóval a műtéti sablont, ami segítségével mikron pontossággal oda lesznek beültetve az implantátumok, ahová korábban terveztük. Az eljárás nagy előnye, hogy bonyolult esetekben segíti az implantátum pozicionálás és teljes mértékben kiküszöböli az emberi kéz és szem pontatlanságát. Műtéti sablon segítségével, vágás és varratok nélkül is be tudjuk ültetni a fogászati implantátumot.


KÉRJEN IDŐPONTOT

Navigációs rendszerek a Budai Fogászati és
Implantológiai Centrum használatában

Vezető implantátum gyártók kínálatában megtalálhatóak a saját fejlesztésű műtéti sablonok is. Ezek a rendszerek az adott gyártó termékeihez igazodnak kiszolgálva a saját fejlesztésű implantátumok igényeit. A különböző gyártók implantátumai más-más beültetési protokollt kívánnak. Ezért fontos, hogy egy adott fog implantátum beültetéséhez a saját fejlesztésű műtéti sablont használjuk. Így érhető el csak a tökéletes végeredmény és a tartós siker.


Nobel Biocare : Nobel Guide

A világ vezető fog implantátum gyártója, a svéd Nobel Biocare cég volt az első, aki műtéti sablonokat kezdett gyártani. Komplett megoldást nyújt a tervezéstől, a fog implantátum beültetés át a végleges fog korona elkészítéséig. Ezzel a koncepcióval még mindig egyedi és kiemelkedő a gyártók közül. Fejlett, robotikus gyártási folyamatai révén rendkívül pontos és biztonságos végeredmény érhető el a használatával.


Medentis ICX : ICX Magellan

Az ICX® implantációs rendszer a prémium kategóriájának megfelelően lehetőséget nyújt arra, hogy 3D képalkotó eljárások felhasználásával navigált implantációs műtéteket végezzen a fúrósablon segítségével. Az ICX Magellan rendszerrel az ICX implantátumok beültetése gyors és biztonságos. Kedvezőbb ára miatt könnyen elérhetővé teszi a CT navigált sablonnal történő fog implantátum beültetés széles körben.

Implantátum beültetés a ma ismert leginnovatívabb és legbiztosabb módon

Az implantátumos fogpótlások minden esetben komoly előkészületeket és tervezést igényelnek. Ezt követően a páciens egészségi állapotának és igényeinek leginkább megfelelő megoldást választjuk. Rendelőnkben évek óta dolgozunk digitális implantációs sablonokkal, de a hagyományos implantátum beültetés is elérhető.
Implantátum beültetés digitális technológiával Implantátum beültetés hagyományos módszerrel
terhelhetőség rögtön, a beültetés napján ideiglenes fogpótlást kap, ami azonnal terhelhető lenyomatvételt követően pár nap múlva készül el az ideiglenes fogpótlás
gyógyulási idő 3 hónap, azonnal ráhelyezett koronával 3 hónap, kivehető fogpótlással, vagy anélkül
esetleges kockázatok a digitális tervezésnek és ebből eredő tűpontos behelyezésnek köszönhetően a komplikációk és szövődmények lehetősége gyakorlatilag nulla a manuálisan beültetett implantátum körül nagyobb eséllyel alakul ki fertőzés, vagy gyulladás, ami gátolhatja annak beépülését. Emellett idegkárosodás is előfordulhat.
műtéti terhelés nincs utófájdalom, nincs duzzanat a szövetek regenerációja lassabb, ez idő alatt lüktető fájdalom és duzzanat előfordulhat
behelyezés után szükséges kezelések az íny tökéletesen felveszi a fogat körülölelő formát, nincs szükség egyéb kezelésre varratszedés implantátum feltárás ínyformázás
előnyei biztonságos, kiszámítható költségtakarékosabb
hátrányai költségesebb az emberi tényezőkből adódó bizonytalansági faktor magasabb

A biztos siker - Digitális implantátum beültetés ajánlatunk

mely tartalmazza az alábbiakat
 • 3D CT felvétel
 • implantációs műtét digitális megtervezése
 • digitális műtéti sablon megtervezése és 3D nyomtatása
 • ideiglenes fogpótlás fogorvosi és fogtechnikai díja
 • végleges fogpótlás fogorvosi és fogtechnikai díja

Mit kell tennie, amennyiben érdekli a navigált fogbeültetés?

Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségünk valamelyikén és jöjjön el szakorvosi konzultációra, ahol többet megtudhat az eljárásról. A konzultáció alkalmával személyre szabott kezelési tervet készítünk Önnek. Várjuk szeretettel rendelőnkben.
KÉRJEN IDŐPONTOT

Mindig arra törekszünk, hogy az Ön
igényeit szem előtt tartva a lehető legjobb
megoldást találjuk meg Ön számára.

BŐVEBBEN RÓLUNK

Gyakori kérdések

Hol lehet parkolni?
A Budai Fogászati és Implantológiai Centrum ingyenes parkolási övezetben van. A rendelő előtt vagy a környező utcákban lehet találni ingyenes parkolási lehetőséget. Tanácsoljuk, hogy az időpontja előtt győződjön meg arról, hogy pontosan tud érkezni a megbeszélt időpontra.
Mikor érkezzek az első időpontomra?
Érdemes az első időpontra legalább 15 perccel korábban érkezni. Az első találkozás alkalmával végig kell menni egy dokumentációs kérdőíven, aminek megválaszolása olykor 15 perecet is igénybe vehet.
Mi a teendő sürgős esetben?
Sürgős esetben haladéktalanul kérjen időpontot elérhetőségünk valamelyikén és még aznap soron kívül fogadjuk Önt, hogy kínzó fogászati problémáját orvosoljuk. Itt tud időpontot kérni
Fájni fog a kezelés?
Rendelőnkben a legkorszerűbb érzéstelenítő anyagokat használjuk, így nem csak az érzéstelenítő hatása gyorsabb, de a kezelés utáni kellemetlen órákig tartó zsibbadást is fel tudjuk gyorsítani, így sokkal hamarabb távozik az érzéstelenítő szer lehetőséget teremtve az étkezésre.
Tudok-e kártyával fizetni?
Természetesen, rendelőnkben lehetőség van kártyás fizetésre. Valamennyi szolgáltató által kibocsátott kártya elfogadott nálunk. Az igen közkedvelt "paypass" és "ApplePay" szolgáltatás is elérhető. Van lehetőség továbbá, hogy deviza számlájához tartozó kártyával fizessen.
Tudok-e egészségpénztári kártyával fizetni?

Természetesen, rendelőnk szinte valamennyi egészségpénztárral partneri viszonyban áll. Többek között:

 • Patika Egészségpénztár
 • Új Pillér Egészségpénztár
 • OTP Egészségpénztár
 • MKB – Pannónia Egészség és Önsegélyező Pénztár
 • Prémium Egészségpénztár
 • Allianz Hungária Egészség-és Önsegélyező Pénztár
 • MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár
 • Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár

Amennyiben nem találja a fent felsorolt Egészségpénztárak között az Ön szolgáltatóját, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Mitől lesznek fehérebbek a fogaim?
Az elszíneződött, sárgás fogak kialakulása mögött gyakran a fogkő és az elszínező anyagok lerakódása áll. Sokszor a megoldás egyszerűbb mint gondolná. Legtöbbször a professzionális tisztítás és Airflow kezelés gyönyörű eredményt hoz. Ha ennél is szebb végeredményt szeretne, akkor ajánljuk Önnek a biztonságos fogfehérítő eljárásokat. Itt részletesebben olvashat a fogfehérítésről
Hogyan kapok időpontot?

Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségünk egyikén a +36 70 771 5221 vagy az info@bmcfogaszat.hu e-mail címen és páciens koordinátoraink készségesen segítenek Önnek a megfelelő időpont kiválasztásában. Lehetőség van online időpontfoglalásra is, ehhez kattintson az online szeretnék időpontot kérni linkre.

Mi vár rám az első alkalommal a fogászaton?
Mindig törekszünk arra, hogy pácienseink empatikus és családias légkörbe érkezzenek valamennyi kezelésük alkalmával. Első alkalommal megismerkedhet a kezelő orvosával, aki szakterülete specialistája. Mindenre kiterjedő konzultáció alkalmával meggyőződhet arról ,hogy mi lenne az Ön számára legmegfelelőbb kezelés.
Miert van szükség röntgen vagy 3D felvételre?
A fogászati állapotfelmérés és kezelési terv készítésének egy meghatározó része, hogy modern képalkotó eljárással 2D röntgen vagy 3D CT felvételt készítünk. Ezeken a rendkívül részletgazdag felvételeken semmilyen elváltozás nem maradhat észrevétlen, legyen bármilyen kicsi is. A modern berendezéseknek köszönhetően a felvétel készítésének nagyon minimális a sugárterhelése, így használata biztonságos.

Google értékeléseink


Esther Komonyi
Esther Komonyi
2022-01-02
A legjobb fogorvos,akit valaha làttam...
Cargo Bazsi
Cargo Bazsi
2021-11-03
Soha nem láttam ilyen profi fogászatot ,rendkívül kedvesek és udvariasak ! Szakmailag szerintem a legjobbak ! Itt megragadom az alkalmat hogy mégegyszer megköszönjem Veszprémi doktor úrnak hogy a lehetetlent is megoldotta ! Csak ajánlani tudom őket ! Ár és szakmai arányban a legjobbak ! 🙌 Ha szép fogakat akartok gyertek ide !👍
Ilyés Angella
Ilyés Angella
2021-10-15
Szakmailag, emberileg kifogásolhatatlan csapat! Mindenki nagyon kedves és együttérző, türelmes. Még soha nem mentem ilyen szívesen fogászatra és távoztam boldogabban!
Anita Onáka
Anita Onáka
2021-08-31
Profi, betegközpontú, rendkívül kedves és emberies csapat. Legnagyobb félelmeimmel mentem el hozzájuk foghúzásra, és minden túlzás nélkül mondhatom, hogy teljesen fájdalommentes volt az egész procedúra. Mindenről kaptam tájékoztatást, és minden kérdésemre kielégítő választ. Ajánlom mindenkinek, csodálatos csapat! :)
Gábor Basa
Gábor Basa
2021-07-13
Dr. Király Evelin a legjobb :) profizmus, kedvesség, empátia. Az összes kezelés abszolút pozítiv élmény volt.
Ilona Horváth
Ilona Horváth
2021-07-12
Életem során sajnos nagyon sokszor kellett fogorvoshoz mennem, de soha nem találkoztam még ilyen kedves, elhivatott, betegközpontú, kimagasló szakmaisággal rendelkező csapattal. Több hónapja tartó kezelésem lassan a végéhez ér (szinte már hiányozni fog:)), így ezúton is nagyon köszönöm Petzke Anna doktornő végtelen türelmét, hogy akkor is mosolygott, amikor mégis meggondoltam magam egy-egy eldöntött kezelést illetően, és abból hozta ki a legtöbbet, amit anyagilag megengedhettem magamnak. Csak ajánlani tudom mindenkinek, nem fognak csalódni.
Margit Garcia
Margit Garcia
2021-07-07
I was searching for a good dentist in Budapest and was referred to Dr. Veszprémi. This doctor and his staff were great. Everybody was very friendly and they really made me feel comfortable since I was scared of getting an implant. Dr. Veszprémi took his time to explain everything in detail and also my options since i didn't have enough bone structure. I didn't feel any pain at all and he communicated every step during placing the implant. My visit to this dental office took my fear of any future dental treatments and I will definitely choose Dr. Veszprémi for all my dental needs. Thank you for this outstanding experience and great prices.
Krisztián Kocsis
Krisztián Kocsis
2021-06-24
A legjobb fogorvosi rendelő Budapesten. Őszintén tudom ajánlani a szolgáltatásaikat. Midnenki nagyon kedves, mosolygós és segítőkész. Dr Veszprémi Soma csodálatos munkát végez asszisztensével Csengével együtt. Mindig elmagyarázza részletesen mit csinál és mire számíthatok.
Tamás Csala
Tamás Csala
2021-06-08
Szerencsém, hogy a BMC Dental van hozzám a legközelebb. Kedvesek segítőkészek és a beavatkozás fájdalommentes volt! Dr. Veszprémi Soma és asszisztense Nagy Csenge remekül helyrehozták fogamat aminek már gondolatban búcsút intettem. Köszönöm!
Péter Ébel
Péter Ébel
2021-05-13
Dr Petzke Anna a doktornőm, mindig profi és gyors a kezelés. Az ember elfelejti hogy fogászaton ül, olyan idilli a hangulat. A csapat mindig nagyon kedves és mosolygós, bár most a maszktól csak a mosolygós szemeket látni de az is bőven elég :D Nem volt még soha panaszom, még az érzéstelenítő injekciót se lehet soha érezni.. ajánlom :)

Budai Fogászati Centrum

 

Kérjen időpontot, online

Hétfőtől péntekig 8:00-19:00 között rendelünk, de kérhet időpontot online a nap bármely percében!

  Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a házat.


  Mi történik az időpontfoglalás után?

  3D CT navigált fogimplantátum beültetés

  Űrlap kitöltése

  Kérjük adja meg adatait, illetve válassza ki, hogy milyen kezelésre szeretne időpontot foglalni. Megjegyzésben kérjük jelezze felénk, hogy e-mailben vagy telefonon kereshetjük Önt.
  3D CT navigált fogimplantátum beültetés

  Időpont egyeztetés

  Páciens koordinátoraink, pár órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeik egyikén.
  3D CT navigált fogimplantátum beültetés

  Visszaigazolás

  Időpont egyeztetés után megerősítő üzenetet kap email címére a megbeszélt időpontja részleteiről.  

  Egészségpénztári Partnereink