Implantáció, fogbeültetés - Budai Fogászati és Implantológiai Centrum

A fogászati implantátum a legjobb megoldás
hiányzó fogak pótlására.


A fog implantátum beültetés manapság az egyik legnépszerűbb fogászati eljárás, mert a fogbeültetésnek köszönhetően rögzített fogpótlásokat lehet készíteni. A beültetése ma már biztonságos rutin beavatkozás, ami hosszú ideig tartós megoldást nyújt.

KÉRJEN IDŐPONTOT

Mi az a fog implantátum?


A fog implantátum egy műgyökér, ami helyettesíti a hiányzó fog gyökerét. Leginkább titánból készült implantátumokat ültetünk be, de ma már elérhető fém mentes kerámia implantátumok is. A fogászati implantáció több mint 50 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt felhalmozódó tapasztalat, elvégzett kutatás és ezernyi fejlesztés eredménye, hogy a fog implantátum egy kiforrott technológia.


KÉRJEN IDŐPONTOT

Miért fontos hiányzó fogaink pótlása?

Számos érv szól amellett, hogy a hiányzó fogakat pótolni kell mihamarabb. A hiányos fogazat rontja a megjelenését, romlik a rágófunkció és számos más egészségügyi probléma okozója is lehet.

Tartós fogatlanság hátrányai:


A szemben álló fog kiemelkedik, mivel nincs találkozó fogpár. A kiemelkedett fog meglazulhat, érzékennyé válik vagy esztétikailag kedvezőtlen lesz.


A hiány helyén a csont elsorvad, ami később hosszú lefolyású csontpótló és viszonylag költséges csontpótló kezeléssel építhető vissza.


A fogak elvesztésével romlik a rágófunkció. Étkezési szokásaink megváltozása, vagy a nem megfelelően megrágott étel gyomor és emésztőszervi problémákat okoz.


A hiányos fogazat rontja a megjelenésünket, önbizalom vesztést eredményez és végső soron a szociális kapcsolatokra is kihatással van, ami akár pszichés zavarokat is okozhat.

A fogászati implantátumok előnyei:


 • 50 éve sikeres és megbízható eljárás
 • Nagyon jó ár-érték arány
 • Minimál invazív műtéti eljárás
 • Biokompatibilis anyagból készül, a szervezet befogadja
 • Hosszú távú, akár életre szóló megoldás
 • Jól megközelíti a saját fog érzetet
 • Segít a csontállomány megtartásában
 • Kifogástalan esztétika
 • Ellenálló a rágóerőknek
 • Stabilitást és kényelmet biztosít
 • Könnyű tisztíthatóság

KÉRJEN IDŐPONTOT

A Budai Fogászati és Implantológiai Centrumunkban a minőséget tekintve a legmagasabb szintet képviseljük. Ezért az elérhető legmodernebb, legjobb anyagokat és technológiákat használjuk minden téren, így az implantológiában is. Rendelőnkben 98,7 százalékos sikerességgel ültetünk be fog implantátumokat.NOBEL BIOCARE PARALLEL CC

A svéd-svájci Nobel Biocare Parallel CC csúcsminőségű termék, amiben minden fejlesztés és innováció megtalálható, amit a Nobel Biocare cég az elmúlt 40 évben fejlesztett ki. A felépítmény - implantátum kapcsolat a legstabilabb, ami a fogászati piacon elérhető. Ennek köszönhetően a gyulladás kialakulása az implantátum körül elhanyagolható.


NOBEL BIOCARE ACTIVE

A svéd-svájci Nobel Biocare vállalat legsikeresebb terméke a Nobel Biocare Active. Az implantátum formája adta lehetőségek miatt azonnali megterhelésre képes. Nagy primer stabilitása révén, a fogimplantátum beültetést követően azonnal koronával lehet ellátni.

A Medentis Medical Gmbh német cég 1999 óta foglalkozik fog implantátumok gyártásával. Jelenleg több mint 40 országban van jelen és Németország top 5 fog implantátum gyártó cégének az egyike. Az implantátumokat Németországban és Svájcban gyártják és Svájcban felületkezelik. Termékeik rendkívül jó ár-érték arányban biztosítják a csúcs minőséget elérhető áron.ICX Premium

A német ICX implantátum gyártó legtöbbet használt terméke. Az implantátumok felületkezelését az implantátum gyártás központjában, Svájcban végzik, ami garancia a hosszútávú sikerességre és a magas minőségre.


ICX Active

A német ICX implantátum gyártó legújabb fejlesztése. Magas minőségű, kiugró sikerarányú implantátum, amit főleg azonnali implantátum terhelésre használunk. Gyorsan beépül és bármilyen keménységű csontba alkalmazható. Az elérhető legjobb ár-érték arányú fogimplantátum.

Hogyan válasszon fog implantátumot?


Sok gyártó több termékéből tud választani amikor fogimplantátum beültetését tervezi. De hogy lehet eligazodni a rengeteg termék között. A fog implantátum a fogpótlás azon része, ami beépül a szervezetbe. Ezért nagyon fontos, hogy a beültetett műgyökér a legjobb minőségű legyen. A legfőbb különbség egy prémium minőségű implantátum és egy olcsó kategóriás között az a titánnak a tisztasága. Az általunk használt termékek a legjobb és legtisztább minőségű titánból készülnek. Ez garantálja, hogy a szervezet szennyezése ezekkel termékekkel teljesen kizárható. A másik ilyen szempont a korona és implantátum illeszkedése. Magas minőség tartamú implantátumok, mint a Nobel Biocare és az ICX implantátumok illeszkedése egyedülállóan pontos. Emiatt a későbbi komplikációk, mint a csavar lazulás, csavar törés nem fordulnak elő. A fogászati implantáció életre szóló beavatkozás lehet, ha jó minőségű implantátum kerül be.


KÉRJEN IDŐPONTOT

Fogimplantáció menete


01

Konzultáció specialistánakkal: CT felvétel kielemzése, írásos kezelési terv és árajánlat készítése, az implantáció menetének ismertetése, a felmerülő kérdések tisztázása

02

Helyi érzéstelenítésben teljesen fájdalommentesen ültetjük be a fogászati implantátumot. Az fog implantátum beültetését követően kontroll röntgen felvételt készítünk.

03

A beavatkozást követő 7-10 nap múlva kontroll és varratszedés

04

A tervnek megfelelően az ideiglenes, vagy végleges fogpótlás készítése.

Miért van szükség 3D CT felvételre fog implantátum beültetése előtt?


A fog implantátum beültetésének megtervezése az egyik legfontosabb lépés. Jó tervvel a beavatkozás már biztonságos és könnyen kivitelezhető. A 2D panoráma röntgen nem alkalmas arra, hogy az állcsontok dimenzióit tudjuk vizsgálni. Erre csak 3D CT felvétel képes. A CT felvételen tized miliméter pontosággal meg lehet tervezni az implantátum helyét, hosszát és átmérőjét. CT felvétel kielemzésével szinte teljes mértékben kiküszöbölhetőek a nem várt szövődmények és a beavatkozással járó komplikációk. Büszkék vagyunk, hogy rendelőnkben a legmodernebb CT berendezés áll pácienseink rendelkezésére.


KÉRJEN IDŐPONTOT

Mindig arra törekszünk, hogy az Ön
igényeit szem előtt tartva a lehető legjobb
megoldást találjuk meg Ön számára.

BŐVEBBEN RÓLUNK

Gyakori kérdések

Hol lehet parkolni?
A Budai Fogászati és Implantológiai Centrum ingyenes parkolási övezetben van. A rendelő előtt vagy a környező utcákban lehet találni ingyenes parkolási lehetőséget. Tanácsoljuk, hogy az időpontja előtt győződjön meg arról, hogy pontosan tud érkezni a megbeszélt időpontra.
Mikor érkezzek az első időpontomra?
Érdemes az első időpontra legalább 15 perccel korábban érkezni. Az első találkozás alkalmával végig kell menni egy dokumentációs kérdőíven, aminek megválaszolása olykor 15 perecet is igénybe vehet.
Mi a teendő sürgős esetben?
Sürgős esetben haladéktalanul kérjen időpontot elérhetőségünk valamelyikén és még aznap soron kívül fogadjuk Önt, hogy kínzó fogászati problémáját orvosoljuk. Itt tud időpontot kérni
Fájni fog a kezelés?
Rendelőnkben a legkorszerűbb érzéstelenítő anyagokat használjuk, így nem csak az érzéstelenítő hatása gyorsabb, de a kezelés utáni kellemetlen órákig tartó zsibbadást is fel tudjuk gyorsítani, így sokkal hamarabb távozik az érzéstelenítő szer lehetőséget teremtve az étkezésre.
Tudok-e kártyával fizetni?
Természetesen, rendelőnkben lehetőség van kártyás fizetésre. Valamennyi szolgáltató által kibocsátott kártya elfogadott nálunk. Az igen közkedvelt "paypass" és "ApplePay" szolgáltatás is elérhető. Van lehetőség továbbá, hogy deviza számlájához tartozó kártyával fizessen.
Tudok-e egészségpénztári kártyával fizetni?

Természetesen, rendelőnk szinte valamennyi egészségpénztárral partneri viszonyban áll. Többek között:

 • Patika Egészségpénztár
 • Új Pillér Egészségpénztár
 • OTP Egészségpénztár
 • MKB – Pannónia Egészség és Önsegélyező Pénztár
 • Prémium Egészségpénztár
 • Allianz Hungária Egészség-és Önsegélyező Pénztár
 • MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár
 • Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár

Amennyiben nem találja a fent felsorolt Egészségpénztárak között az Ön szolgáltatóját, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Mitől lesznek fehérebbek a fogaim?
Az elszíneződött, sárgás fogak kialakulása mögött gyakran a fogkő és az elszínező anyagok lerakódása áll. Sokszor a megoldás egyszerűbb mint gondolná. Legtöbbször a professzionális tisztítás és Airflow kezelés gyönyörű eredményt hoz. Ha ennél is szebb végeredményt szeretne, akkor ajánljuk Önnek a biztonságos fogfehérítő eljárásokat. Itt részletesebben olvashat a fogfehérítésről
Hogyan kapok időpontot?

Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségünk egyikén a +36 70 771 5221 vagy az info@bmcfogaszat.hu e-mail címen és páciens koordinátoraink készségesen segítenek Önnek a megfelelő időpont kiválasztásában. Lehetőség van online időpontfoglalásra is, ehhez kattintson az online szeretnék időpontot kérni linkre.

Mi vár rám az első alkalommal a fogászaton?
Mindig törekszünk arra, hogy pácienseink empatikus és családias légkörbe érkezzenek valamennyi kezelésük alkalmával. Első alkalommal megismerkedhet a kezelő orvosával, aki szakterülete specialistája. Mindenre kiterjedő konzultáció alkalmával meggyőződhet arról ,hogy mi lenne az Ön számára legmegfelelőbb kezelés.
Miert van szükség röntgen vagy 3D felvételre?
A fogászati állapotfelmérés és kezelési terv készítésének egy meghatározó része, hogy modern képalkotó eljárással 2D röntgen vagy 3D CT felvételt készítünk. Ezeken a rendkívül részletgazdag felvételeken semmilyen elváltozás nem maradhat észrevétlen, legyen bármilyen kicsi is. A modern berendezéseknek köszönhetően a felvétel készítésének nagyon minimális a sugárterhelése, így használata biztonságos.

Miért választanak
minket pácienseink?Google értékeléseink


Esther Komonyi
Esther Komonyi
2022-01-02
A legjobb fogorvos,akit valaha làttam...
Cargo Bazsi
Cargo Bazsi
2021-11-03
Soha nem láttam ilyen profi fogászatot ,rendkívül kedvesek és udvariasak ! Szakmailag szerintem a legjobbak ! Itt megragadom az alkalmat hogy mégegyszer megköszönjem Veszprémi doktor úrnak hogy a lehetetlent is megoldotta ! Csak ajánlani tudom őket ! Ár és szakmai arányban a legjobbak ! 🙌 Ha szép fogakat akartok gyertek ide !👍
Ilyés Angella
Ilyés Angella
2021-10-15
Szakmailag, emberileg kifogásolhatatlan csapat! Mindenki nagyon kedves és együttérző, türelmes. Még soha nem mentem ilyen szívesen fogászatra és távoztam boldogabban!
Anita Onáka
Anita Onáka
2021-08-31
Profi, betegközpontú, rendkívül kedves és emberies csapat. Legnagyobb félelmeimmel mentem el hozzájuk foghúzásra, és minden túlzás nélkül mondhatom, hogy teljesen fájdalommentes volt az egész procedúra. Mindenről kaptam tájékoztatást, és minden kérdésemre kielégítő választ. Ajánlom mindenkinek, csodálatos csapat! :)
Gábor Basa
Gábor Basa
2021-07-13
Dr. Király Evelin a legjobb :) profizmus, kedvesség, empátia. Az összes kezelés abszolút pozítiv élmény volt.
Ilona Horváth
Ilona Horváth
2021-07-12
Életem során sajnos nagyon sokszor kellett fogorvoshoz mennem, de soha nem találkoztam még ilyen kedves, elhivatott, betegközpontú, kimagasló szakmaisággal rendelkező csapattal. Több hónapja tartó kezelésem lassan a végéhez ér (szinte már hiányozni fog:)), így ezúton is nagyon köszönöm Petzke Anna doktornő végtelen türelmét, hogy akkor is mosolygott, amikor mégis meggondoltam magam egy-egy eldöntött kezelést illetően, és abból hozta ki a legtöbbet, amit anyagilag megengedhettem magamnak. Csak ajánlani tudom mindenkinek, nem fognak csalódni.
Margit Garcia
Margit Garcia
2021-07-07
I was searching for a good dentist in Budapest and was referred to Dr. Veszprémi. This doctor and his staff were great. Everybody was very friendly and they really made me feel comfortable since I was scared of getting an implant. Dr. Veszprémi took his time to explain everything in detail and also my options since i didn't have enough bone structure. I didn't feel any pain at all and he communicated every step during placing the implant. My visit to this dental office took my fear of any future dental treatments and I will definitely choose Dr. Veszprémi for all my dental needs. Thank you for this outstanding experience and great prices.
Krisztián Kocsis
Krisztián Kocsis
2021-06-24
A legjobb fogorvosi rendelő Budapesten. Őszintén tudom ajánlani a szolgáltatásaikat. Midnenki nagyon kedves, mosolygós és segítőkész. Dr Veszprémi Soma csodálatos munkát végez asszisztensével Csengével együtt. Mindig elmagyarázza részletesen mit csinál és mire számíthatok.
Tamás Csala
Tamás Csala
2021-06-08
Szerencsém, hogy a BMC Dental van hozzám a legközelebb. Kedvesek segítőkészek és a beavatkozás fájdalommentes volt! Dr. Veszprémi Soma és asszisztense Nagy Csenge remekül helyrehozták fogamat aminek már gondolatban búcsút intettem. Köszönöm!
Péter Ébel
Péter Ébel
2021-05-13
Dr Petzke Anna a doktornőm, mindig profi és gyors a kezelés. Az ember elfelejti hogy fogászaton ül, olyan idilli a hangulat. A csapat mindig nagyon kedves és mosolygós, bár most a maszktól csak a mosolygós szemeket látni de az is bőven elég :D Nem volt még soha panaszom, még az érzéstelenítő injekciót se lehet soha érezni.. ajánlom :)

Budai Fogászati Centrum

 

Kérjen időpontot, online

Hétfőtől péntekig 8:00-19:00 között rendelünk, de kérhet időpontot online a nap bármely percében!

  Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a csillagot.


  Mi történik az időpontfoglalás után?

  Implantáció – Fogbeültetés

  Űrlap kitöltése

  Kérjük adja meg adatait, illetve válassza ki, hogy milyen kezelésre szeretne időpontot foglalni. Megjegyzésben kérjük jelezze felénk, hogy e-mailben vagy telefonon kereshetjük Önt.
  Implantáció – Fogbeültetés

  Időpont egyeztetés

  Páciens koordinátoraink, pár órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeik egyikén.
  Implantáció – Fogbeültetés

  Visszaigazolás

  Időpont egyeztetés után megerősítő üzenetet kap email címére a megbeszélt időpontja részleteiről.  

  Egészségpénztári Partnereink