Fogászati csapatunk – Budai fogászat

Kis-Szűcs Bettina

Praxis manager


2014-ben végeztem fogászati asszisztensként, Nyíregyházán.

Hamar hivatássá vált számomra a munkakör, folyamatos kihívásokat láttam a fogászatban, ezért pár hónap elteltével elkezdtem a Klinikai fogászati higiénikus képzést. Később már a fővárosban volt szerencsém nagy rutinnal rendelkező szájsebészek mellett gyakorlatot szerezni, implantáció, nagyobb és kisebb sebészeti beavatkozások mellett asszisztálni, illetve bővíteni tudásom a konzerváló fogászat világában.

A BMC Dentál csapatát a kezdetektől erősítem, mint praxis manager. Igyekszem fenn tartani a harmóniát a rendelőben, segíteni orvosaink, asszisztenseink és a csapatunk minden tagjának munkáját. Fontosnak tartom, hogy pácienseink elégedetten, boldogan távozzanak a rendelőnkből így mindent megteszek annak érdekében hogy ez megvalósulhasson.

Kérjen időpontot hozzánk online!

Bejelentkezési űrlapunk kitöltése után munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt elérhetőségein időpont-egyeztetés céljából!

  Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a repülőt.

  Rendelési idő:

  Hétfő – Péntek: 8:00-19:00 óráig! Az utolsó foglalható időpont 18:00 óra

  Időpont foglalás
  Kedves Pácienseink 😷

  A megnövekedett fertőzések számát tekintve, az eddig is betartott magas fokú infekciókontrollt még magasabb szintre emeljük mindenki egészsége érdekében.

  Rendelőnk zavartalanul üzemel tovább, de pár fontos intézkedést hoztunk újra:

  Kérjük viseljen maszkot a rendelőbe érkezéskor

  Fertőtlenítse kezét a recepciós pulton kihelyezett kézfertőtlenítővel Lehetőség szerint kísérő nélkül érkezzen Amennyiben bármilyen tüntetet észlel magán, kérjük mondja le időpontját Ha 2 héten belül érkezett haza külföldről kérjük várja meg amíg letelik a 2 hét hazaérkezéstől számítva Ne ijedjen meg, ha kezelőorvosa és a személyzet speciális védőöltözetben fogadja! Mindez Önök és a személyzet védelme érdekében történik.
  Telefonálok