Fogászati csapat – Budai fogászat

Nagy Csenge

Fogászati asszisztens


2014-ben végeztem fogászati asszisztensként, de az egészségügy iránti érdeklődésem már egészen a gyermekkoromban kezdődött. Elég korán elkezdett érdekelni az emberi szervezet, az egészség megőrzés, így biztos voltam benne, hogy ezen a területen fogok elhelyezkedni. Dolgoztam éjszakai fogászati ügyeleten, több székes magánrendelőben, és kisebb családi fogászaton is, ezért úgy gondolom, elég sokrétű tapasztalatom van, mind az ellátás, mind a betegekkel való kapcsolatteremtés területén. Célom, hogy a pácienseink minél komfortosabban és felszabadultabban érezzék magukat a kezelés ideje alatt. Nincs számomra hálásabb érzés annál, mint amikor úgy térnek vissza hozzánk, hogy nyoma sincs félelemnek, kölcsönös a bizalom, mert tudják, hogy orvosaink által lehető legjobb kezekben vannak.

Kérjen időpontot hozzánk online!

Bejelentkezési űrlapunk kitöltése után munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt elérhetőségein időpont-egyeztetés céljából!

  Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a házat.

  Rendelési idő:

  Hétfő – Péntek: 8:00-19:00 óráig! Az utolsó foglalható időpont 18:00 óra

  Időpont foglalás
  Kedves Pácienseink 😷

  A megnövekedett fertőzések számát tekintve, az eddig is betartott magas fokú infekciókontrollt még magasabb szintre emeljük mindenki egészsége érdekében.

  Rendelőnk zavartalanul üzemel tovább, de pár fontos intézkedést hoztunk újra:

  Kérjük viseljen maszkot a rendelőbe érkezéskor

  Fertőtlenítse kezét a recepciós pulton kihelyezett kézfertőtlenítővel Lehetőség szerint kísérő nélkül érkezzen Amennyiben bármilyen tüntetet észlel magán, kérjük mondja le időpontját Ha 2 héten belül érkezett haza külföldről kérjük várja meg amíg letelik a 2 hét hazaérkezéstől számítva Ne ijedjen meg, ha kezelőorvosa és a személyzet speciális védőöltözetben fogadja! Mindez Önök és a személyzet védelme érdekében történik.
  Telefonálok