Klinikánk - Budai Fogászati és Implantológiai Centrum

Értékeink

empátia, szakértelem, precizitás, elhivatottság, törődés

A Budai Fogászati és Implantológiai Centrum célkitűzése, hogy legjobb színvonalú kezeléseket nyújtsa páciensei számára, oldott hangulatban, stresszmentes környezetben. Önmagunkkal szemben támasztott magas minőségi elvárásoknak akarunk megfelelni nap, mint nap minden hozzánk forduló páciensnél. Ez az, ami motivál minket. Rendelőnk szakorvosai, dentalhigiénikusai, szakasszisztensei és valamennyi munkatársa ennek szellemében végzi munkáját.

Középpontban a páciens

Fontosnak tartjuk, hogy teljes mélységében megismerjük a pácienseink problémáját, mert csak így tudunk személyre szabott kezelési terv alapján, hosszú távon sikeres kezeléseket végezni. Nálunk a páciens kérdezhet bármikor. Mi arra törekszünk minden esetben, hogy pácienseink megértsék mit miért javaslunk elvégezni. Tisztában vagyunk vele, hogy nagy lépés belevágni egy fogászati kezelésbe. Pácienseink felé empátiával fordulunk azért, hogy a nálunk töltött idő pozitív élmény legyen.

A fogorvoslás a hivatásunk

A fogászat egy villám tempóban fejlődő tudományág, amivel lépést kell tartani annak érdekében, hogy tudásunk naprakész legyen. A Budai Fogászati és Implantológiai Centrum szakorvosai és szakszemélyzete ennek érdekében évente több alkalommal vesznek részt rangos hazai és nemzetközi továbbképzéseken. Tudásunkat folyamatosan bővítjük, lépést tartva a szakma fejlődésével.

Modern géppark

Kiemelkedő kezeléseket, csak kiválóan felszerelt rendelőkben lehet végezni. A Budai Fogászati és Implantológiai Centrum a legjobb minőségű eszközökkel felszerelt, high-end kezelőiben látja el pácienseit. Ez az egyik záloga a minőségi beteg ellátásnak. Rendelőnk többek között digitális CT géppel, digitális röntgen gépekkel felszerelt, mely nagyban szolgálja a pácienseink kényelmét és a precíz munkavégzést.

Prémium anyaghasználat

Hosszútávú sikeres kezeléseket csak jó minőségű fogászati anyagokkal lehet végezni. A tömőanyag keménysége, a lenyomat anyag pontossága vagy az implantátum tisztasága és kialakítása meghatározza, hogy milyen minőségű és mennyire hosszú távú lesz a kezelés. Ennek érdekében csak a legkiválóbb minőségű anyagokat használjuk. Partnereink többek közt a nagy múltra visszatekintő japán GC és Tokuyama, a liechtensteini Ivoclar Vivadent, a német VDW és az amerikai 3M cégek. Implantátum gyártó partnereink a világelső svéd gyártó a Nobel Biocare és a kiváló ár-érték arányú német-svájci ICX cégek.

Elérhető árak

Áraink 100% ban tükrözik azt a minőséget, ami mi képviselünk. Az eszközök beszerzésénél, az anyagok kiválasztásánál, vagy a fogtechnikai partnerekkel való együttműködésben az elsődeleges szempont a minőség és nem a profitszerzés. Rendelőnkben ezek a döntések kizárólag orvos-szakmai alapokon nyugszanak. Minket a minőségi beteg ellátás motivál és nem a gyors haszonszerzés. Árszabásunknál az elsődleges szempont, hogy kezeléseink széles körben elérhetőek legyenek, ezért mindig arra törekszünk, hogy kiváló ár-érték arányban kínáljuk kezeléseinket.

Mindig arra törekszünk, hogy az Ön
igényeit szem előtt tartva a lehető legjobb
megoldást találjuk meg Ön számára.

BŐVEBBEN RÓLUNK

Gyakori kérdések

Hol lehet parkolni?
A Budai Fogászati és Implantológiai Centrum ingyenes parkolási övezetben van. A rendelő előtt vagy a környező utcákban lehet találni ingyenes parkolási lehetőséget. Tanácsoljuk, hogy az időpontja előtt győződjön meg arról, hogy pontosan tud érkezni a megbeszélt időpontra.
Mikor érkezzek az első időpontomra?
Érdemes az első időpontra legalább 15 perccel korábban érkezni. Az első találkozás alkalmával végig kell menni egy dokumentációs kérdőíven, aminek megválaszolása olykor 15 perecet is igénybe vehet.
Mi a teendő sürgős esetben?
Sürgős esetben haladéktalanul kérjen időpontot elérhetőségünk valamelyikén és még aznap soron kívül fogadjuk Önt, hogy kínzó fogászati problémáját orvosoljuk. Itt tud időpontot kérni
Fájni fog a kezelés?
Rendelőnkben a legkorszerűbb érzéstelenítő anyagokat használjuk, így nem csak az érzéstelenítő hatása gyorsabb, de a kezelés utáni kellemetlen órákig tartó zsibbadást is fel tudjuk gyorsítani, így sokkal hamarabb távozik az érzéstelenítő szer lehetőséget teremtve az étkezésre.
Tudok-e kártyával fizetni?
Természetesen, rendelőnkben lehetőség van kártyás fizetésre. Valamennyi szolgáltató által kibocsátott kártya elfogadott nálunk. Az igen közkedvelt "paypass" és "ApplePay" szolgáltatás is elérhető. Van lehetőség továbbá, hogy deviza számlájához tartozó kártyával fizessen.
Tudok-e egészségpénztári kártyával fizetni?

Természetesen, rendelőnk szinte valamennyi egészségpénztárral partneri viszonyban áll. Többek között:

 • Patika Egészségpénztár
 • Új Pillér Egészségpénztár
 • OTP Egészségpénztár
 • MKB – Pannónia Egészség és Önsegélyező Pénztár
 • Prémium Egészségpénztár
 • Allianz Hungária Egészség-és Önsegélyező Pénztár
 • MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár
 • Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár

Amennyiben nem találja a fent felsorolt Egészségpénztárak között az Ön szolgáltatóját, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Mitől lesznek fehérebbek a fogaim?
Az elszíneződött, sárgás fogak kialakulása mögött gyakran a fogkő és az elszínező anyagok lerakódása áll. Sokszor a megoldás egyszerűbb mint gondolná. Legtöbbször a professzionális tisztítás és Airflow kezelés gyönyörű eredményt hoz. Ha ennél is szebb végeredményt szeretne, akkor ajánljuk Önnek a biztonságos fogfehérítő eljárásokat. Itt részletesebben olvashat a fogfehérítésről
Hogyan kapok időpontot?

Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségünk egyikén a +36 70 771 5221 vagy az info@bmcfogaszat.hu e-mail címen és páciens koordinátoraink készségesen segítenek Önnek a megfelelő időpont kiválasztásában. Lehetőség van online időpontfoglalásra is, ehhez kattintson az online szeretnék időpontot kérni linkre.

Mi vár rám az első alkalommal a fogászaton?
Mindig törekszünk arra, hogy pácienseink empatikus és családias légkörbe érkezzenek valamennyi kezelésük alkalmával. Első alkalommal megismerkedhet a kezelő orvosával, aki szakterülete specialistája. Mindenre kiterjedő konzultáció alkalmával meggyőződhet arról ,hogy mi lenne az Ön számára legmegfelelőbb kezelés.
Miert van szükség röntgen vagy 3D felvételre?
A fogászati állapotfelmérés és kezelési terv készítésének egy meghatározó része, hogy modern képalkotó eljárással 2D röntgen vagy 3D CT felvételt készítünk. Ezeken a rendkívül részletgazdag felvételeken semmilyen elváltozás nem maradhat észrevétlen, legyen bármilyen kicsi is. A modern berendezéseknek köszönhetően a felvétel készítésének nagyon minimális a sugárterhelése, így használata biztonságos.

Miért választanak
minket pácienseink?Google értékeléseink


Esther Komonyi
Esther Komonyi
2022-01-02
A legjobb fogorvos,akit valaha làttam...
Cargo Bazsi
Cargo Bazsi
2021-11-03
Soha nem láttam ilyen profi fogászatot ,rendkívül kedvesek és udvariasak ! Szakmailag szerintem a legjobbak ! Itt megragadom az alkalmat hogy mégegyszer megköszönjem Veszprémi doktor úrnak hogy a lehetetlent is megoldotta ! Csak ajánlani tudom őket ! Ár és szakmai arányban a legjobbak ! 🙌 Ha szép fogakat akartok gyertek ide !👍
Ilyés Angella
Ilyés Angella
2021-10-15
Szakmailag, emberileg kifogásolhatatlan csapat! Mindenki nagyon kedves és együttérző, türelmes. Még soha nem mentem ilyen szívesen fogászatra és távoztam boldogabban!
Anita Onáka
Anita Onáka
2021-08-31
Profi, betegközpontú, rendkívül kedves és emberies csapat. Legnagyobb félelmeimmel mentem el hozzájuk foghúzásra, és minden túlzás nélkül mondhatom, hogy teljesen fájdalommentes volt az egész procedúra. Mindenről kaptam tájékoztatást, és minden kérdésemre kielégítő választ. Ajánlom mindenkinek, csodálatos csapat! :)
Gábor Basa
Gábor Basa
2021-07-13
Dr. Király Evelin a legjobb :) profizmus, kedvesség, empátia. Az összes kezelés abszolút pozítiv élmény volt.
Ilona Horváth
Ilona Horváth
2021-07-12
Életem során sajnos nagyon sokszor kellett fogorvoshoz mennem, de soha nem találkoztam még ilyen kedves, elhivatott, betegközpontú, kimagasló szakmaisággal rendelkező csapattal. Több hónapja tartó kezelésem lassan a végéhez ér (szinte már hiányozni fog:)), így ezúton is nagyon köszönöm Petzke Anna doktornő végtelen türelmét, hogy akkor is mosolygott, amikor mégis meggondoltam magam egy-egy eldöntött kezelést illetően, és abból hozta ki a legtöbbet, amit anyagilag megengedhettem magamnak. Csak ajánlani tudom mindenkinek, nem fognak csalódni.
Margit Garcia
Margit Garcia
2021-07-07
I was searching for a good dentist in Budapest and was referred to Dr. Veszprémi. This doctor and his staff were great. Everybody was very friendly and they really made me feel comfortable since I was scared of getting an implant. Dr. Veszprémi took his time to explain everything in detail and also my options since i didn't have enough bone structure. I didn't feel any pain at all and he communicated every step during placing the implant. My visit to this dental office took my fear of any future dental treatments and I will definitely choose Dr. Veszprémi for all my dental needs. Thank you for this outstanding experience and great prices.
Krisztián Kocsis
Krisztián Kocsis
2021-06-24
A legjobb fogorvosi rendelő Budapesten. Őszintén tudom ajánlani a szolgáltatásaikat. Midnenki nagyon kedves, mosolygós és segítőkész. Dr Veszprémi Soma csodálatos munkát végez asszisztensével Csengével együtt. Mindig elmagyarázza részletesen mit csinál és mire számíthatok.
Tamás Csala
Tamás Csala
2021-06-08
Szerencsém, hogy a BMC Dental van hozzám a legközelebb. Kedvesek segítőkészek és a beavatkozás fájdalommentes volt! Dr. Veszprémi Soma és asszisztense Nagy Csenge remekül helyrehozták fogamat aminek már gondolatban búcsút intettem. Köszönöm!
Péter Ébel
Péter Ébel
2021-05-13
Dr Petzke Anna a doktornőm, mindig profi és gyors a kezelés. Az ember elfelejti hogy fogászaton ül, olyan idilli a hangulat. A csapat mindig nagyon kedves és mosolygós, bár most a maszktól csak a mosolygós szemeket látni de az is bőven elég :D Nem volt még soha panaszom, még az érzéstelenítő injekciót se lehet soha érezni.. ajánlom :)

Budai Fogászati Centrum

 

Kérjen időpontot, online

Hétfőtől péntekig 8:00-19:00 között rendelünk, de kérhet időpontot online a nap bármely percében!

  Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a zászlót.


  Mi történik az időpontfoglalás után?

  Klinikánk

  Űrlap kitöltése

  Kérjük válassza ki, hogy milyen kezeléssel kér időpontot Fogászati és Impantlógiai Centrumunkba!
  Klinikánk

  Időpont keresés

  Kollégánk még aznap visszahívja Önt és időpontot egyeztet a kiválasztott kezeléssel kapcsolatban
  Klinikánk

  Visszaigazolás

  A megadott e-mail címére megerősítő emailt küldünk az megbeszélt kezeléssel és időponttal kapcsolatban

  Egészségpénztári Partnereink