Sürgősségi fogászat Budapesten a Fehérvéri úton! Kérjen időpontot: 06 (70) 771 5221


Azonnali fogászati ellátás

Budapesten a Fehérvéri úton!

Kérjen időpontot: 06 (70) 771 5221

Időpontot foglalok Telefonálok

Fájdalom mentes kezelés,
profi szakemberek,
kedvező árak,
családias környezetben


Időpontot foglalok

Nagyon fáj a foga, de nem kap rögtön időpontot?


Fáj a foga?

Panoráma röntgenünk segítségével gyorsan felderítjük az okot.


Begyulladt a foggyökér?

Ne essen pánikba, felkészült fogorvosaink még ma segítenek a megoldásban


Vérző íny?

Sürgősségi fogászatunkon megkezdjük az íny kezelését.


Evés közben letört a foga?

Rutineljárás során 1 órán belül kipótoljuk fogát, hogy már reggelit könnyedén fogyassza.


Pár egyszerű, gyors lépés és még ma megszabadul fogfájdalmától:

Időpontot foglalok
EZEKKEL AZ ÁRAKKAL TALÁLKOZIK SÜRGŐSSÉGI KEZELÉSE SORÁN

Sürgősségi fogorvosi árlistánk
PROFI, EMPATIKUS ORVOS CSAPATUNK VÁRJA ÖNT

Ismerje meg orvosainkat
Dr. Veszprémi Soma

Vezető fogorvos
Dr. Beke Zsófia

fogorvos
Dr. Bernschütz Bence

fogorvos
Dr. Nagy Nándor

fogorvos


GOOGLE ÉRTÉKELÉSEK ALAPJÁN

Ők már minket választottak

MEGNÉZEM

Kérjen időpontot hozzánk online!

Bejelentkezési űrlapunk kitöltése után munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt elérhetőségein időpont-egyeztetés céljából!

  Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a kulcsot.

  Rendelési idő:

  Hétfő – Péntek: 8:00-20:00 óráig! Az utolsó foglalható időpont 19:00 óra

   
  GOOGLE ÉRTÉKELÉSEK ALAPJÁN

  Ők már minket választottak

  • Nagyon sok fogászatnak utánanéztem, mert sok problémám van a fogaimmal és szerettem volna a legjobb helyet megtalálni. Úgy érzem megtaláltam! Nagyon szép környezetben található a rendelő. Könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is.Az egész csapat nagyon kedves és ami a legfontosabb számomra, hogy mindenki mosolyog, ez egy kicsit enyhíti a fogorvostól való félelmemet. Veszprémi Soma doktor úr és az asszisztense Csenge, nagyon profi munkát végeznek. Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a helyet!

   Antia

  • Kifogástalan ellátás, szép környezet, korszerű infrastruktúra. Ajánlani tudom a szolgáltatásaik igénybevételét.
  • Köszönöm ezt a néhány hetet, egy igazi élmény volt! 😃👍🏼

   Ugyan ritkán mondják , mégis nekem igazán HIÁNYOZNI FOG A FOGORVOSOM, Dr. Veszprémi Soma, és gyönyörű, kedves asszisztense, Csenge. De Mesi és Andrea is.

   Itt mindenki nagyon kedves, barátságos szolgálatkész, és hihetetlenül toleráns! Egy olyan érzést tudtak bennem kelteni, amit sok más helyen az életben is csak ritkán tapasztalhattam meg: a szabadságot.

   Szabad volt félni (pánik), rögtön kedvesen keresték, kérdezték, mi nyugtatna meg? Szabad volt kezelés közben bármikor pihenőt (öblítést) jelezni, vagy akár a toalettre kimenni. Szabad volt bármilyennek lenni, úgy fogadtak el, amilyen vagyok. Sokat nevettünk.😊 Soma olyan türelemmel és profizmussal mesélte el, hogyan is működnek a fogaim, ami erős elhatározást ébresztett bennem, hogy ezentúl profi módon óvjam és tartsam karban őket. Köszönöm a sok mosolyt, nevetést, a pontosságot, a precíz adminisztrációt, a barátságos, otthonos légkört mindenkinek ezen a külsejében is gyönyörű, és mindig tiszta fogászaton!

   Viszontlátásra a kontrollon!

   Addig is sok sikert kívánok, nagy szeretettel, Márti

  • Csak elismerően tudok értékelést írni. Többször voltam már. Ebből egy esetben elég komoly volt a helyzet más fogász lehet már feladta volna, de Bernschütz doktor úr megmentette a fogam, bár többször is vissza kellett menni a gyulladás miatt. Nem fájt soha a beavatkozás. Mindenről tájékoztatnak a kezelés közben is, nem volt meglepetés összeg a végén.
   Laszló Kiss
  • A legjobb fogászat ahol valaha jártam :) Kellemes környezet, ügyes és kedves orvos, látszik, hogy nagyon jó a szakmában. A férjemmel most is oda járunk és mindennel teljesen meg vagyunk elégedve. Dr. N. Nándor a legjobb :) Csak ajánlani tudom mindenkinek!
   Georgina Fiú
  • Kulfoldon elek es ez volt nekem az elso fog implantatum, fogalmam sem volt mi a menete, hogyan utemezzem a hazalatogatasokat de nagyon segitokesz a csapat, gordulekeny volt az egesz kezeles a legelejetol a legvegeig. Tejesen fajdalom mentesen, gyorsan es nagyon precizen. Az eredmeny egy gyonyoru fogsor, senki nem tudta meg kitalalni melyik fog a nem termeszetes, egyszeruen tokeletesen bele illik a kepbe. Csak is ajanlani tudom!
   Mark Toka
  • 3 hónapja-
   Nem is tudom honnan kezdjem..lehet hogy az elejéről kéne. Állandó problémát jelentett, hogy a koronám alatt folyton gyulladásban voltak a fogaim, és az ínyem annak ellenére ,hogy megpróbáltam a maximális szájhigiénét fenntartani. Elszántam magam egy fogorvos váltásra, meg arra hogy egy végleges megoldást találjak a problémám megoldására. Voltam négy magánrendelőben, vizsgálat majd ajánlatok és azok összehasonlítása nem csak ár hanem különböző egyéb paraméterek alapján (foglalkozási ártalom). A BMC Dental nyert.. Életem egyik legjobb döntése volt. Az volt az ajánlatban ami honlapon, Dr. Veszprémi Soma elképesztő profi orvos, 21.századi ügyfélkezelés, pontosság precízség minden téren. Februárban implantációs műtét, ma már egy szuper fogsor és egy gyulladásmentes íny boldog tulajdonosa vagyok. Köszönök mindent...
   Zoltán Pásztor

   
  Telefonálok