Fogászati Centrumunkban a fogászati problémák gyors, precíz megoldása mellett a száj és fogazat egészségügyi és esztétikai állapotának megőrzése az elsődleges célunk, aminek elengedhetetlen része a foghiány mielőbbi pótlása. A hiányzó fogak beültetésére a legkorszerűbb módszer az implantátum beültetése.

Az implantátum mesterséges foggyökér, mely tökéletesen beépül az állcsontba, így biztos alapot nyújt a rá épülő fix vagy kivehető fogpótlásnak. Alkalmazhatjuk egy vagy több foghiány esetében, vagy akár teljes fogatlanság során.

Fogászati konzultáció során implantátum beültetésére specializált fogszakorvosunk megvizsgálja Önt. Annak eldöntéséhez, hogy Ön alkalmas-e az implantátum beültetésére, CT felvétel szükséges. Ez alapján tudja meghatározni, hogy megfelelő-e az állkapocs csontállománya, vagy csontpótlás szükséges, valamint az implantátumok beültetését tudja pontosan megtervezni.

Az implantátum beültetése fájdalommentes és helyi érzéstelenítésben történik. A gyógyulási periódus 4-6 hónap. Ez idő alatt a beültetett implantátum becsontosodik, beépül és rögzül az állkapocsban. Ezután kerül fel az implantátumra a felépítmény, majd erre rögzíti fogorvosa a fogtechnikai laborban elkészített végleges, esztétikus fogpótlást.

A Budai Fogászati és Implantológiai Centrumunkban a minőséget tekintve a legmagasabb szintet képviseljük. Ezért az elérhető legmodernebb, legjobb anyagokat és technológiákat használjuk minden téren, így az implantológiában is.

A fogászati implantátum előnyei
 • 40 éve sikeres és megbízható eljárás
 • nagyon jó ár-érték arány
 • minimál invazív műtéti eljárás
 • biokompatibilis anyagból készül, a szervezet befogadja
 • hosszú távú, akár életre szóló megoldás
 • jól megközelíti a saját fog érzetet
 • segít a csontállomány megtartásában
 • kifogástalan esztétika
 • ellenálló a rágóerőknek
 • stabilitást és kényelmet biztosít
 • könnyű tisztíthatóság

A BMC Budai Fogászati és Implantológiai Centrumban elérhető implantátum rendszer a prémium kategóriás Nobel Biocare cég csúcsminőségű termékei.

A Nobel Biocare implantátum

A Nobel Biocare tudományos kutatásban és fejlesztésben az iparág leghosszabb, 40 éves múlttal rendelkező vállalata. A vállalat készítette el az első fogászati implantátumot, valamint elsőként iparosította a CAD/CAM alapú fogászati implantátumok gyártását. Számos újabb technológiát vezettek be azóta is, amik közül több mára már iparági standarddá vált, ilyen például az All-on-4 technológia.


A BMC Budai Fogászati Centrumban használt implantátumok:

Nobel Biocare Parallel CC

A Nobel Biocare Parallel CC csúcsminőségű termék, amiben minden fejlesztés és innováció megtalálható, amit a Nobel Biocare cég az elmúlt 40 évben fejlesztett ki. A felépítmény - implantátum kapcsolat a legstabilabb, ami a fogászati piacon elérhető. Ennek köszönhetően a gyulladás kialakulása az implantátum körül elhanyagolható.

Nobel Biocare Active

A Nobel Biocare vállalat legsikeresebb terméke a Nobel Biocare Active. Az implantátum formája adta lehetőségek miatt azonnali megterhelésre képes. Nagy primer stabilitása révén, a fogimplantátum beültetést követően azonnal koronával lehet ellátni.

Nobel Biocare Pearl

A Nobel Biocare cég legújabb terméke a Nobel Biocare Pearl. Különlegessége, hogy teljesen fém mentes implantátum, melynek anyaga kerámia. Rendkívüli a csontosodási képessége. Biztos, hogy nem allergizál. Sok páciensünknél fontos szempont, hogy minél kevesebb fém kerüljön a szervezetbe. Ez az implantátum lehetővé teszi, hogy ezt kiküszöböljük.

Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon a mi Fogászati Centrumunkban történt az első - Nobel Biocare által kifejlesztett – Nobel Biocare Pearl kerámia implantátum beültetés.

A BMC Fogászati Centrum fogászai a legmodernebb eljárásokkal, a lehető legnagyobb tökéletességre és esztétikumra törekedve végzik az implantátum beültetést. Forduljon hozzánk bizalommal, hívjon minket fogászati konzultációs időpontért a +36 70 771 5221-es telefonszámon!

Online bejelentkezés

Kérjen időpontot hozzánk online!

Bejelentkezési űrlapunk kitöltése után munkaidőben 24 órán belül visszahívjuk Önt elérhetőségein időpont-egyeztetés céljából!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!